2777
2789
عنوان

چجوری رمز وامونده پویا بگیرم😐

2433 بازدید | 35 پست

سلام خوبید سلامتید😊

من چند روزه دارم درباره رمز پویا مطالعه میکنم چند بارم رفتم خودپردار بانک ملی ولی نمیتونم بگیرم..

خسته شدم از بس به این و اون التماس میکنم میگم برام خرید کنید.. بعدا میرم عابربانک براتون میریزم😐

به شوهرمم میگم برام بگیر میگه بچه خوبی نیستی..یا میگه اصلا رمز میخوای چکار

خیر سرم هم‌لیسانس دارم..

درست میشه دایی  

برو خود پرداز منم اونجوری گرفتم البته بانک ملی بود

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

من رفتم بانک یه سری کارا انجام دادم بعدش رفتم از طریق خودپرداز خودم رمز رو گرفتم.برو بانک تا راهنماییت کنن

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانک ملی رو باید بری داخل بانک برات فعال کنه بعد برنامه بام ملی رو نصب کنی

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم

منم‌کپیه تو.بلد‌ نیستم لیسانسم دارم خیر سرم کارتمم ملیه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

وا چند روز تحقیق نداره😐 خودپرداز بانک ملی بهت میده کاری نداره عملیات رمز درخواست رمز دوم یکبار مصرف وارد کردن شماره ثبت شماره یه فیش میده توش یه کده اون کد رو نگه دهر یکی هم اس ام اس میاد اونم نگه دار تو اپ رمز ساز برو 

این دو کد رو بزن و تمام

ملی فعال کردنش راحته

تو خونه با گوشی هم میتونی و نیاز به خودپرداز هم نداره

برو سایت بانک ملی از اونجا اپلیکیشن رمزبان رو دانلود کن

بعد باید توی سایت همراه بام ثبت نام کنی

وارد حسابت که میشی یه گزینه داره واسه فعالسازی پویا

مراحلشو میری یه کد بهت میده و یه کد هم اس ام اس میکنه واست

که باید بری توی رمزبان واردشون کنی

خدایا؛ سپاسگزارم،سپاسگزارم،سپاسگزارم...
ملی فعال کردنش راحته تو خونه با گوشی هم میتونی و نیاز به خودپرداز هم نداره برو سایت بانک ملی از ...

ممنون 

لطف کردید..حالا امتحان میکنم

درست میشه دایی  

عزیزم از خودپرداز درخواست رمز پویاتو فعال کن بعد اپلیکبشن همراز رو باید نصب کنی بهد تو اون اون ماره کارتی که تو خودپرداز درخواست رمز پویادادی رو وارد کن یه اس واست میاد رمزعبور و ایناست اونو وارد کن بعدم باهاش کار کن هر دفعه ازش میتونی رمز پویا بگیری