2777
2789

چون بچم با شیرم خوب سیر نمیشه و همش تقاضای شیر داره و میدونم سیر نمیشه چون سینمو ول نمیکنه استراحت میکنه میخوره تا یک ساعت هم میشه از اخر خودم خسته میشم ازش میگیرم 

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادوم واسه معده بده ب بچه 4ماهه میخای بادوم بدی.؟ 

والا مگه به بچه 6 ماهه حریره بادوم نمیدن

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم

تو اروپا بچه ها رو از 4ماهگی به غذا میندازن، منم از یک هفته مونده به 4ماهگی به پسرم کم کم از غذای سفره میدادم، البته غذاهای ما کلا سالمه. تجربه خیلی خیلی خوبی بود نسبت به دخترم که همه چیزو رعایت می کردم و تا یکسالگی غذاهای مخصوصشو میدادم

تو اروپا بچه ها رو از 4ماهگی به غذا میندازن، منم از یک هفته مونده به 4ماهگی به پسرم کم کم از غذای سف ...

واقعا؟؟میشه منم راهنمایی کنید،پسربزرگم سه سالشه،غذاهاشوجدامیپختم ومیکس میکردم خیلی اذیت شدم الان تازه یک ماهه غذاخوردن یادگرفته،کوچیکه هفت ونیم ماهشه،به شدت بدغذاس اصلن هیچی نمیخوره به ندرت فقط فرنی میخوره،بعضی وقتا ازغذای خودمون خیلی خیلی کم میدم بهش میخوره،امروز سیب زمینیای غذای خودمونو جداکردم له کردم دادم خورد اونارومیخوره،فک میکنم چون غذای خودش طعم نداره،نمک نداره اونه نمیخوره،یعنی میتونم ازغذای خودمون بدم؟؟

بله شمامیتونین غذارو طبق دستور بهداشت از۴ ماهگی شروع کنید با حریره رقیق اول بدون بادام بعدازدوروزبادام رو اضافه کنید و بعد کم کم‌پوره ها روشروع کنید همه دستورالعملها در بروشوربهداشت یا کارت واکسن هست

وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...
واقعا؟؟میشه منم راهنمایی کنید،پسربزرگم سه سالشه،غذاهاشوجدامیپختم ومیکس میکردم خیلی اذیت شدم الان تاز ...

حتما این کارو بکن، فقط روغن غذاتون یا روغن ارده کنجد باشه یا روغن حیوانی یا زیتون، و چیزای حساسیت زا مثل گوجه و رب و بادمجون و ادویه جات نریز تو غذا، من چون دخترم اگزما داشت بالاجبار تو مسیر اصلاح غذایی افتادیم، روغنمون و نمک رو اصلاح کردیم، هر جور کنسرو و محصولات صنعتی و تترا پکی رو حذف کردیم و تو غذاهام رب گوجه و خود گوجه هم استفاده نمی کنم، برای همین غذای روزانمون مشکلی برای بچه نداره.

منم مثل شما سر دخترم اذیت شدم، بعد یکسال غذای میکس شده کافی بود یکم غذای برجسته بره تو دهنش می خواست بالا بیاره، ولی پسرمو از قبل 4ماهگی کم کم برنج له شده از غذای خودمون دادم و کم کم با آب خورش خیس میکردم، تقریبا ظرف یکی دوهفته از همه چیز غذا بهش میدادم، فقط خدا میدونه چقددددر راحت شدم از دائما غذای مخصوص درست کردن و از بدقلقی های بعدش، خیلی خیلی تجربه فوق العاده لذت بخشی بود، انقدر راضی بودم که خواهرم که بعد پسرم دوتا بچه آورد هر دوشون رو مثل من مستقیم و زود به غذای سفره انداخت و اونم خیلی راضی بود