حتما این کارو بکن، فقط روغن غذاتون یا روغن ارده کنجد باشه یا روغن حیوانی یا زیتون، و چیزای حساسیت زا مثل گوجه و رب و بادمجون و ادویه جات نریز تو غذا، من چون دخترم اگزما داشت بالاجبار تو مسیر اصلاح غذایی افتادیم، روغنمون و نمک رو اصلاح کردیم، هر جور کنسرو و محصولات صنعتی و تترا پکی رو حذف کردیم و تو غذاهام رب گوجه و خود گوجه هم استفاده نمی کنم، برای همین غذای روزانمون مشکلی برای بچه نداره.
منم مثل شما سر دخترم اذیت شدم، بعد یکسال غذای میکس شده کافی بود یکم غذای برجسته بره تو دهنش می خواست بالا بیاره، ولی پسرمو از قبل 4ماهگی کم کم برنج له شده از غذای خودمون دادم و کم کم با آب خورش خیس میکردم، تقریبا ظرف یکی دوهفته از همه چیز غذا بهش میدادم، فقط خدا میدونه چقددددر راحت شدم از دائما غذای مخصوص درست کردن و از بدقلقی های بعدش، خیلی خیلی تجربه فوق العاده لذت بخشی بود، انقدر راضی بودم که خواهرم که بعد پسرم دوتا بچه آورد هر دوشون رو مثل من مستقیم و زود به غذای سفره انداخت و اونم خیلی راضی بود