2777
2789
عنوان

پریود نمیشم کممممک😭😢

104 بازدید | 9 پست

سلام عشقا کمممممک

اومدم مسافرت چند روزه. 

باید 5م پریود میشدم ولی الان یک هفته لکه بینی دارم

دوروز هست خون غلیظ پریود تو رحمم هست بجای لکه بینی خون میاد ولی یک قطره فقط اونم بزور. 

تاحالا سااااابقه نداشت اینجوری شم

تستم دادم حامله نیستم. 

همیشه پریودم سر موقع و خون‌ریزی خوب و نرمال داشتم. 

هیچ تغییری نکرده زندگیم فقط دوبار توی اینماه مسافرت رفتم 24ساعت تو راه و سفر نخوابیدم. 

دوستم میگه ممکنه بخاطر ارتفاع شهر بالا رفته یا اب و هوا تغییر کرده یا توی سفر بدنت فشار اومده اینجوری شدی.. 🤔

شما نظر بدید

کسی تاحالا اینجوری شده و خوب شه؟؟؟ چیکار کنننننم هر چی بابونه و دارچین و گرمی میخورم پریودم باز نمیشه😢😭😭😭😭

اگه تا یه هفته دیگه نشدی،ررو دکتر برات سونو بنویسه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پریود نمیشممم لکم ندارم😢😢😭😭میترسم تست حاملگی بدم😭😭😭😭

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

زعفرون بخوری پری میشی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

من چی بگم ک ده روز عقب انداختم

مجردم هستم😓😭

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺
منم وقتایی ک استرس دارم یا مث شما میرم مسافرت ک اب و هوا تغییرکنه یا یخورده اذیت شم پریودم بهم میریز ...

عه جدی. 

استرس ک داشتم... خدا کنه واس اینا باشه

میگم نمنه یاسگی زودتر گرفتم 😕