2777
2789
عنوان

می خوام با پدر شوهرم صحبت کنم

595 بازدید | 44 پست

ما چندساله عقدیم

همسرم به خاطر وسواس فکریش خونشون نمیره

محیط اونحا بهش استرس میده

یعنی خیلی کم میره

تا حالا به روی خانواده شوهرم نیاوردم

ادمهای بدی نیستن

ولی می خوام بهشون بگم یه فکری کنن.نظرتون چیه؟

پ خونه کی میره

بهتر ک نمیره

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این مسئله به شما مربوط نمیشه به نظرم بهتره دخالتی نکنین و اگرم میخواین صحبتی کنید با خوده همسرتون صحبت کنید و وسواس فکری ایشون رو درمان کنید

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
نه این مسئله به شما مربوط نمیشه به نظرم بهتره دخالتی نکنین و اگرم میخواین صحبتی کنید با خوده همسرتون ...

خودش میگه نمیتونم برم

دلش می خواد ولی نمیتونه

در حاله درمانه ولی درمانش طولانیه 

من میگم من که رعایت میکنمش تو خونه بابام،اونها هم یه فکری کنن

چندروز قبل اومدم زنگ بزنم بعد پشیمون شدم میترسم رومون به هم وا بشه یا کاری نکنن و خوشحال بشن از ا ...

ن متقابلا پدر و مادرن خوشحال نمیشن اما اگ شوهرت ناراحت بشه چی تازه ب نظر من این مشکل ریشه تو ی چیزی داره ازش ساده نگذر

دِلِمون بَرآت تَنگ شُده   TINAZ🤰💙#مدافعین_سلامت💓
ن متقابلا پدر و مادرن خوشحال نمیشن اما اگ شوهرت ناراحت بشه چی تازه ب نظر من این مشکل ریشه تو ی چیزی ...

به باباش میگم بهش چیزی نگه

خیلی سختمه تو عقد رفت و امدش بالاس

خانوادش ولی راحتن