2777
2789
عنوان

چیکار کنم موهام نرم بشه؟

553 بازدید | 32 پست

سلام. من قبلا موهام نرم و لطیف ولخت بود میفتاد رو صورتم کیف میکردم😋بعد از زایمان دومم‌و کرونا اصلا به موهام نرسیدم و بشدت استرسی شدم . الان موهام اینقد زبر شده مثل سیم خاردار وایمیسه. کی تجربه مشابه داشته چی استفاده کردین موهاتون مثل قبل شده. لطفا امتحان شده ها رو بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مرور که ویتامینهای بدنت اوکی بشه ،اونم درست میشه...بعد شیر دهیت نرمال میشه باز حالت موهات

آخه کمبود ویتامین ندارم خوب. اصلا تند تند میشستم و شونه نمیکردم یا خیس خیس شونه میکردم. حرص خوردم و بیخوابی ...

آخه کمبود ویتامین ندارم خوب. اصلا تند تند میشستم و شونه نمیکردم یا خیس خیس شونه میکردم. حرص خوردم و ...

باشه عزیزم...هر چی شما بگی...

اما تو بارداری کل ویتامینهای بدن میره....

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
ماسک مو بخر من از مارک فاربن داشتم ی موقع به نسبت قیتمش عالی بود هم نرم میکرد هم براق هم اینکه بوی خ ...

ماسک موی اورال استفاده میکنم. میدونی تارهای موهام ضخیم شده اصلا بدم میاد مثل قبل نازک و نرم نیست. وزوزی شده😭😭

تو روخدا یعنی تاثیر داره؟شما امتحان کردی؟ وای خدا خیلی غصه میخورم لعنتی

من موهام وز میشد و با اینکه دم اسبی محکم میبستم بازم خیلی هاش میرفتن تو هوا و همش موهام شلخته به نظر میومد ، حالا هفته ای یه بار شب موهامو چند دسته میکنم و آروم بهشون روغن نارگیل میزنم بعدم سرم رو میپوشونم و میخوابم صبح میرم حموم با یه شامپو ملایم میشورم بعدش موهام خیلی نرم و لخت میشن ، البته اگه شما خیلی موهاتون زبر شدن میتونین بعد از انجام اینکارا موقع آبکشی از ماسک نرم کننده ی مو هم استفاده کنین