2777
2789
عنوان

چیکار کنم موهام نرم بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 32 پست
من موهام وز میشد و با اینکه دم اسبی محکم میبستم بازم خیلی هاش میرفتن تو هوا و همش موهام شلخته به نظر ...

خیلی نه ها . ولی به نسبت قبلش چرا‌. ولی اینی که شما گفتین و حتما امتحان میکنم. متشکرم ازتون. 

روغن نارگیل خاصی باشه یا فرقی نمیکنه؟تا چندوقت ادامه بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری ب منم بگین

عزیزم دستورش تو‌ نت هستش اندازش بستگی ب حجم موهاتون داره و مثلا من برای ۴ قاشق سس ی قاشق روغن زیتونم میریزم و ۳ ساعت قبل از حموم میذارم رو سرم و با نایلون میپوشونمش واااقعا براق و نرم می‌کنه من هفته ای دوبار میزدم اوایل الان ی بار بعضی وقتام حوصله ندارم ولی اگه مداوم هفته ای حداقل ی بار بزنی عاالیه

الهی العفو
ماسک موی اورال استفاده میکنم. میدونی تارهای موهام ضخیم شده اصلا بدم میاد مثل قبل نازک و نرم نیست. وز ...

پس ماسک مو مناسب موی تو نیست عوض کن ی مارک دیگه امتحان کن سعی کن واسه موی خشک بخری تا بیشتر نرم کنه

خیلی نه ها . ولی به نسبت قبلش چرا‌. ولی اینی که شما گفتین و حتما امتحان میکنم. متشکرم ازتون.  ...

مارک خاصی نیس من روغن نارگیل از روغن گیری ها میخرم که مطمئن تر اند ، من هروقت موهام وز بشه انجام میدم تایم خاصی ندارم

تاپیک رو قفل کرده اومدم اینجا جواب بدم .. 

عزیزم دلیل پیامم به اون دلیه ک عاشقش شده!!

دوم اینکه .. چ دل شکستنیه با پیام من!! اتفاقا اون باید از خودش خجالت بکشه .. اون دلمو شکست .. ک البته .. اون فقط منو بقول خودش دوس داش ولی من عاشقش شده بودم .. کاش هیچچچچوقت نمیدیدمش

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

[QUOTE=153575807]تاپیک رو قفل کرده اومدم اینجا جواب بدم ..  عزیزم دلیل پیامم به اون دلیه ک عاشقش شده!! دوم این ...[/QUOTE

من منظورم شما نبودین قربونت بشم. منظورم اون‌بود که با اون حرفهاش قلب شما رو شکست چون عاشق نبوده که قلب معشوقشو شکسته. واقعا برات ناراحت شدم. برای همین میگم پیام نده . عشقتون یکطرفه بوده وفقط شما عاشق بودی. عشق یکطرفه بدرد نمیخوره. بخصوص الآن که بعدچندسال شما بخوای پیام بدی

[QUOTE=153575807]تاپیک رو قفل کرده اومدم اینجا جواب بدم ..  عزیزم دلیل پیامم به اون دلیه ک عاشق ...

آره خودمم میدونم یک طرفه بوده!! از خدا خواستم دیگه هیشکی تو عمرش عاشقش نشه و واقعی دوسش نداشته باشه .. الانم اینستاش گذاشته ک تنهاس و فلان .. 

اره راس میگی پیام نمیدم .. منتظرم خدا یکی بذاره سر رام ک بتونم اونو کلا فراموش کنم .. از امید واهی هم خسته شدم😑 خب کی دیگه بابا😞

آره خودمم میدونم یک طرفه بوده!! از خدا خواستم دیگه هیشکی تو عمرش عاشقش نشه و واقعی دوسش نداشته باشه ...

ان شاالله سر وقتش اتفاق میفته و خدا یه عاشق واقعی رو سر راهت قرار میده. از ته دلت به خدا ایمان داشته باش و ازش بخواه هیچوقت تنهات نزاره. 

ان شاالله سر وقتش اتفاق میفته و خدا یه عاشق واقعی رو سر راهت قرار میده. از ته دلت به خدا ایمان داشته ...

عزیزم فعلا ک تنها شدم .. تنهاتر ازین چی میخوام بشم.. تنهای تنهاااام

عزیزم فعلا ک تنها شدم .. تنهاتر ازین چی میخوام بشم.. تنهای تنهاااام

خدا هیچوقت بنده هاشو تنها نمیزاره،خود من،یه وقتی دستمو گرفت و کمکم کرد که فگر میکردم خدا منو فراموش کرده.اون مورد شما هم باور کن عاشق نبوده فراموشش کن و خودتو بسپار دست جریان زندگی