2777
2789
عنوان

کسایی که میکرونیلدینگ کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 28 پست
پوسته ریزی داری تا ترمیم بشه حتما ضدافتاب بزن زینک هم بزن پوستت خشک نباشه

من دفعه ی پیش که انجام دادم ظرف ۳ رو التهابش خوابید و پوسته موسته شد یکبارم حموم رفتم کند و دیگه نشد ، احساس میکنم الان برم حموم دیگه نتیجه دلخواه و نمییگرم😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی گودی جوش داشتم لکام اکثرا رفت اما گودیام معلوم نیس چقدر دیگه مونده بار دوممه میکرو میکنم از ...

من  دو جلسه میکرو رفتم یه جلسه پلاسماجور یه جلسه دیگم باید برم ولی راضی نیستم صورتم تغییری نکرده

به آدما اندازه لیاقتشون بها بده
من دفعه ی پیش که انجام دادم ظرف ۳ رو التهابش خوابید و پوسته موسته شد یکبارم حموم رفتم کند و دیگه نشد ...

بستگی به عمق کار داره اینکه با چه درجه ای برات زده نگران نباش من خودم انجام میدم چیزی نمیشه فقط حموم رفتی لیف و.. نکش صابون نزن کرم ارایشی هم نزن

اها  من میخوام پلینیگ کنم بارم باید تحقیق کنم راجبش البته

میکروی خالی به هیچ عنوان جواب نمیده فقط به درد سنین بالاتر میخوره مثل مامانامون.. باید در کنارش کار دیگه ام انجام داد 

خب نرو دیگه پیشش، بدون مواد مزو فقط پول هدرکردنه،کوکتله که تاثیر میذاره،بدون مواد نهایتا ۲۰۰ تومن با ...

اجبار کرده باید دوشنبه هم بیای واسه جوانسازی وگرنه تاثیر نمیبینی منم عمرااا نمیرم 

3روز نباید بهش آب بخوره. حموم بری نباید لیف بکشی تا یک هفته خودش میریزه دیگه در نمیاد

عزیزم ضدافتاب زدنش حتمیه؟؟ چون دکتر من اصلا نگفت بزن و دفعه پیشم که انجام دادم اصلا نزدم

من فردا میخوام برم بیرون باید بزنم؟