2777
2789
عنوان

حس ششمی واقعی بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 144 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما مریم گلی پیام میده؟ اینبارپیام بده میمونه یامیره؟ 

از پیام ک میده حداکثرش تا دو ماه البته فقط حسمه 

شاید طولانی تر از قبل بمونه ولی بازم میره 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
حس خوبی ندارم مشکلت بزرگه🤔

بزرگ نیست 

شش هفت ساله درگیر یه نفرم بعضی رفتاراش با عقاید خانواده من نمیخونه ولی بعد از اینکه میبینمش بدجور دلم واسش تنگ میشه 

تنها کسیه که انقد درگیرشم 

موندم چه کنم واقعا عشقه ؟

اون چه فکری میکنه ؟

نمیخوام بهش فکر کنم ولی نمیدونم چه کنم؟

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                             

اره عزیز سوالتو بگو امروز حالم خوبه 

حست درمورد شخص احساسیم چیه گلم؟ من دوست داره؟ برگشت داره؟ ازدواج بینمون هست؟ دلتنگمه؟ ببخشید همه راباهم پرسیدم محدثه جون

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد  
چرا بازمیره؟    

نمیدونم حسم بود 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
حست درمورد شخص احساسیم چیه گلم؟ من دوست داره؟ برگشت داره؟ ازدواج بینمون هست؟ دلتنگمه؟ ببخشید همه راب ...

ببخش عزیزم ولی دوست نداره به ازدواج فکر نمیکنه بزودی یکی ازت خاستگاری میکنه باهاش خوشبخت میشی بشرطی که دس از گذشتهدبرداری

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
ببخش عزیزم ولی دوست نداره به ازدواج فکر نمیکنه بزودی یکی ازت خاستگاری میکنه باهاش خوشبخت میشی بشرطی ...

.خاستگارم غریبه یا آشنا؟ شرایطش چجوره گلم(ظاهرومالی)؟ 

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد