2777
2789

خانم های گلی که تجربه دارید میشه لطفا با توجه با تاریخ اولین روز ، اخرین پریودم( 99/4/29) و تاریخ تخمکگذاری(99/5/19) و تاریخ مثبت شدن بی بی چک و عدد بتا ۵۴ (99/5/29) وعدد بتا ۲۷۲(99/6/1) وعدد بتا ۱۳۵۰ (99/6/5)و اینکه تاریخ (99/6/5)رفتم دکتر کیسه بارداری و دید وگفت (۹۹/6/18) بیا برا سونو قلب.بگید من هفته چند هستم الان؟

خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰  فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎

۶ هفته و ۰ روز

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اولین روز آخرین پریودی حساب کن تا الان ببین چند روز میشه تقسیم بر 7 کن میشه هفته بارداری 

اخه من دیر تخمک گذاری کردم این ماه.ینی حدود ۲۲سیکلم تازه تخمک گذاری داشتم.

خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰  فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎
۶ هفته و ۰ روز

پس چرا گفت ۱۸ام بیا .دیر نیست؟

ای جان امضات چقد حس خوبی میده.خدا برات حفظشون کنه عزیزم

منم دوس دارم نی نی اولم پسر باشه.

پس چرا گفت ۱۸ام بیا .دیر نیست؟ ای جان امضات چقد حس خوبی میده.خدا برات حفظشون کنه عزیزم منم دوس دار ...

نه دیر نیست عزیرم 

ممنونم 

ان شاالله هر چی دوست داری باشه

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
آره درجریان هستم تاپیک لوبیا میخونم ولی خب همون 6 هفته حساب میشه

😊شما هم اونوری 😁

پس یعنی تازه وارد ۶هفته شدم؟

6هفته ای

شما کی رفتید برا سونو قلب؟

خیلی عجله دارم قلبش تشکیل بشه خیالم راحت بشه

اخه من دیر تخمک گذاری کردم این ماه.ینی حدود ۲۲سیکلم تازه تخمک گذاری داشتم.

اون که تخمک گذاریت دیر بوده سنو که بری با توجه به اون تاریخ میده بهت. مثلا من تخمک گذاریم زود بود روز10 سیکلم. بعد سنو هر وقت میرم 3-4 روز بزرگتر از چیزی که خودم حساب میکنم میگه

شما کی رفتید برا سونو قلب؟ خیلی عجله دارم قلبش تشکیل بشه خیالم راحت بشه

البته با توجه به اینکه تخمک گذاریت دیر بوده همون تاریخی که دکتر گفته برو. چون اینطوری با حساب سنو نی نیت یک هفته کوچیک تر از اونی میشه که با اخرین پریودت حساب میکنی