2777
2789
عنوان

خانومای متاهل ی لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 52 پست
تقریبا یک هفته

نه بابا خبری نیس. توهمه

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر سطح داخلی لباس زیر ریخته باشه و سریع بپوشی. احتمالش هست خمراه با رطوبت بدن خودت وارد شه

گرچه احتمالش خییییلی کمه ولی ممکنه

دقیقا برای دوستم همین اتفاق افتاد. مجبور شد اول رابطه کامل برفرار کنه و بعدا سقط کرد.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بعد از یک هفته میتونم بی بی چک بزنم؟

ن الان مشخص نمیشه ولی الکی حساسی.. زعفرون دم کن بخور.. از رو شورت احتمالش یه درصده ولی طناب بزنو زعفرون بخور.. من یبار بعد از رابطه استرس وحشتنااااااک گرفتم البته برا من احتمالش بیشتر بود بعد اینقدر تلقین کردم حالت تهوع و دل درد گرفته بودم اما دوهفته بعد پریود شدم

برقصان زندگی را به ساز خودت🌼
من می‌خوام امضا بزارم بلد نیستم چجوریه

میزنی رو نی نی سایت من بعد سه تا خط هس سمت راست اونو میزنی زیر پروفایل من نوشته اطلاعات کاربری از اونجا

اخی یاد گرفتم امضا بزارم لی لی لی😂😂😂
اخه میگن یسریا با رابطه سطحی هم باردار شدن، ازین یکم میترسم

نه عزیزم منم نامزد بودم رابطه سطحی داشتم ولی کامل نه توام باید مواظب باشی رابطه کامل برقرار نکنی وگرنه همینجوری الکی وارد رحم نمیشه نگران نباش 

نَفَسـِ حَمیدَمَمـ 🥰🙈