2777
2789
عنوان

بویایی و چشاییم تعطیل شده😰

208 بازدید | 25 پست

فقط چند روزه بو و مزه رو متوجه نمیشم...علامت دیگه ای ندارم

کرونا دارم؟؟

چی بخورم؟؟ چیکار کنم خوب شم؟

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای هرکس یه جور نشون میده انشالله بدتر نشی

من اینجا شنیدم جوش شیرین بخور بدین برای چشایی و بویایی خوبه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
برای هرکس یه جور نشون میده انشالله بدتر نشی من اینجا شنیدم جوش شیرین بخور بدین برای چشایی و بویایی ...

اوه اوه😰 جوش شیرین مشامم رو باز میکنه؟

اره احتمالا کروناست شایدم حساسیته  به هرحال اصلااا نگران نباش و به خودت استرس وارد نکن

آخه قبل ازینکه چشاییم رو از دست بدم زیر باد کولر خوابیدم و سرماخوردم...ازونموقع بو و مزه رو متوجه نمیشم

آخه قبل ازینکه چشاییم رو از دست بدم زیر باد کولر خوابیدم و سرماخوردم...ازونموقع بو و مزه رو متوجه نم ...

احتمالات زیاده 

به هرحال بیشتر رسیدگی کن 

کرونا هم با سرما خوردگی فرق نداره نگران نباش

کشف عجیب‌ترین علامت ابتلا به کرونا

دانشمندان انگلیسی می‌گویند در عجیب‌ترین مورد، افراد مبتلا به کرونا زمانی که گوشت مصرف می‌کنند احساس مزه بنزین می‌کنند.

این امر به دلیل از دست دادن حس چشایی و انحراف در درک مزه واقعی مواد غذایی است.

این مورد یکی از عجیب‌ترین مواردی است که دانشمندان در علائم کرونا تاکنون با آن مواجه شده اند.

🌹 @Learn_Mag

پیام مهم و حفظ کردنی

۱- تک سرفه خشک + عطسه = آلودگی هوا

۲- تک سرفه + مخاط + عطسه + آبریزش بینی = سرماخوردگی

۳- تک سرفه + مخاط + عطسه + آبریزش بینی + درد بدن + ضعف + تب کم = آنفولانزا

۴- سرفه خشک و مکرر + عطسه + درد بدن + ضعف + تب بالا + مشکل در تنفس + عدم حس بویایی و ذائقه = کرونا ویروس

@MasajTrapi

👈 این پیام را تا حد امکان در دسترس افراد قرار دهید!