2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه طلاقم ی خواهر از خودم کوچیکتر دارم شوهرم همش بهش حسودی میکنه مدام اذیتم میکنه میگه بخاطرش بامن قهر میکنی و... چرت و پرت میگه بهونه میگیره

دیشب بش گفتم تو مجبور نیسی خونواده منو دوس داشته باشی منم مجبور نیسم خونوادت دوس داشته باشم خونواده تو بیش از این حرفا ب من بدی کرده

گف باشه شب گف ب خواهرت بگو بریم دنبالش بریم دسته گفتم نمیخواد منو مامانشو خواهرش برد دسته خیلی دلم گرفته بود اونجا خیلی گریه کردم 

صب گف پاشو بریم بیرون گفتم من سر خاک نمیام اخه مامانش با باباش مجبورمون میکنن هرررر مناسبتی بریم سرخاک 

گف ن پاشو تا بریم رفتیم اول باباشو برد سرخاک بعدم مامانشو سر خاک مامان باباهاشون منم خیلی عصبانی شدم ولی دست پیش میگیره پس نیوفته دعوای بدی کردیم همش الکی میگه از خواهرت بدم میاد خواهرم هشت سال ازم کوچیکتره ولی چون بش محبت میکنم دور از چشمش بش حسودی میکنه الانم رفته کار من از درون حرررص میخورم و نابود میشم اون ریییلکس ناهارشو خوردو رفت کار 

موفقیت کلید شادی نیست، بلکه شادی کلید موفقیت است؛ اگر آنچه انجام می‌دهی دوست بداری، موفق خواهی بود. ❤️
بچه ها میدونم سخته ولی رو خودتون کار گنین ب خودتون کمک کنین هیچ کس ب داد ادمـ نمیرسه

ینی تو این دنیا کسی نیست هم صحبت و دوست خوبی بشه برای آدم؟ ☹️البته منظورم از هم صحبت، یه رفیق شفیق و هم فکر هست 

بچه ها میدونم سخته ولی رو خودتون کار گنین ب خودتون کمک کنین هیچ کس ب داد ادمـ نمیرسه

چجوری اخه من الان داغونم خیلیم رو خودم کار میکنموقتی عصبی میشم همش دود میشه میره هوا 

موفقیت کلید شادی نیست، بلکه شادی کلید موفقیت است؛ اگر آنچه انجام می‌دهی دوست بداری، موفق خواهی بود. ❤️
من بچه طلاقم ی خواهر از خودم کوچیکتر دارم شوهرم همش بهش حسودی میکنه مدام اذیتم میکنه میگه بخاطرش بام ...

عزیزم... شوهرتون دوستون داره که به محبت شما نسبت به خواهرتون، حسادت میکنه، این جنبه مثبت قضیه است 😊

ینی تو این دنیا کسی نیست هم صحبت و دوست خوبی بشه برای آدم؟ ☹️البته منظورم از هم صحبت، یه رفیق شفیق و ...

دوس داشتی با من حرف بزن البته اگ حوصله حرفای منو داری اما بگما با یکی  حرف نزن ک اونم هی ناله کنه

بچه ها لایکم نکنین بدم میاد تولوخدا😦😦😦😦
ینی تو این دنیا کسی نیست هم صحبت و دوست خوبی بشه برای آدم؟ ☹️البته منظورم از هم صحبت، یه رفیق شفیق و ...

فک کنم فقط خدا این ویژگیارو داره

دوس داشتی با من حرف بزن البته اگ حوصله حرفای منو داری اما بگما با یکی  حرف نزن ک اونم هی ناله ک ...

من مشکلمو گفتم میشه یکن بام صحبت کنی؟ 

چجوری اخه من الان داغونم خیلیم رو خودم کار میکنموقتی عصبی میشم همش دود میشه میره هوا 

کافی نیس تو چیکار کردی برا کمک به خودتو روابطط 

بچه ها لایکم نکنین بدم میاد تولوخدا😦😦😦😦
کافی نیس تو چیکار کردی برا کمک به خودتو روابطط 

کتاب میخونم خییلی تلاش می‌کنم ک عملیش کنم تو شرایط عادی ازش استفاده میکنم تو زندگیم ولی امان از وقتی با شوهرم دعوامون بشه