2777
2789
عنوان

سوال ❌

81 بازدید | 13 پست

سلام ب همگی خانوما لطفا اطلاعاتی دارین بگین خیلی ذهنم برا این سوال مشغوله

آداب اسلامی برای بچه دارشدن میگن ک نه نگاه هم کنین نه صحبت کنین چون باعث کور و لال شدن بچه میشه وهمچنین روزهاشو در نظر بگیرین حالا من سربجه اولم طبق آداب اسلامی اقدام کردم.

اما از چندنفرکه پرسیدم گفتن ما اینجورنیسم نگاه میکنیم حرف میزنیم بچه هامون ک طوری نشدن.پس چرا میگن نگاه نکنین حرف نزنین.

ایناها ک میگن ناخاسته باردارشدیم خب توحین س.ک.س ادم صدا میده نگاه میکنه.ولی من خیلی معتقدهسم به این اصن نمیتونم بخام اینجوری اقدام کنم طبق همون اداب اسلامی اقدام میکنم.

❤️عزیزم همیشه به یاد داشته باش تو از آنچه باور میکنی جسور تر ، آنچه فکر میکنی قوی تر و بیشتر از آنچه که فکرش را بکنی عزیز و محبوب هستی💜Amirali🦋Rosha💜

اینا اعمال مستحبه. حالا ممکنه این وسط شما دعا و اینا هم نخونی ولی خب انجامشون بدی بهتره دیگ فقط برا سلامتی نیست ک ‌. کلی از شهیدا مثلا مادرشون بدون وضو بعشون شیر ندادن و اونا سرباز آقا شدن . خیلیام همینجوری به دنیا اومدن و ی زندگی معمولی داشتن و مردن . از تاثیرات بر روی انسان یکیش نطفست . بقیه محیط و... ایناست . التماس دعا

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات

😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨 ...

چیه😑😑😑

❤️عزیزم همیشه به یاد داشته باش تو از آنچه باور میکنی جسور تر ، آنچه فکر میکنی قوی تر و بیشتر از آنچه که فکرش را بکنی عزیز و محبوب هستی💜Amirali🦋Rosha💜
یه بچس دیگه باردارشو شو😶

😁میدونم میگم شماها هم ک برا بارداری اقدام کردین همینجوربودین نگاه نمیکردین حرف نمیزدین منک احساس میکنم اگ بخام تو حین اقدام حرف بزنم احساس میکنم خدای ناکرده لال نشه

واقعامطمئن هستین این حرف ها اداب اسلامی هست؟

تو نت بزنی دقیق نوشته آداب اسلامی برای بچه دارشدن

تو نت بزنی دقیق نوشته آداب اسلامی برای بچه دارشدن

واقعافکرنکنم اگه کسی این مواردورعایت نکنه بچه اش کرولال بشه ومن اولین باره که همچین چیزی میشنوم وبرای خیلی هم تعجب داشت 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
واقعافکرنکنم اگه کسی این مواردورعایت نکنه بچه اش کرولال بشه ومن اولین باره که همچین چیزی میشنوم وبرا ...

ی عکس گذاشتم بخون

😁میدونم میگم شماها هم ک برا بارداری اقدام کردین همینجوربودین نگاه نمیکردین حرف نمیزدین منک اح ...

نه بابا ذهنت با اینجور چیزا اصلا درگیر نکن😶

تا دلت بخوات وراجی کردم وسط عملیات البچه

نه بابا ذهنت با اینجور چیزا اصلا درگیر نکن😶 تا دلت بخوات وراجی کردم وسط عملیات البچه

😁 باریکالا  

ی عکس گذاشتم بخون

ممنونم عزیزم 

شماهرجوردوست داری بچه دارشو .فوقش یه چشم بند بخرکه چشمت نیوفته 

ولی من که این کارارونمیکنم