2777
2789
عنوان

چرا علاقه اون ازبین رفت

112 بازدید | 9 پست

سلام 

دوستان یکی بود بشدت عاشقم بود همیشه نگرانم بودعلاقشم واقعی بود ولی بعد یک مدت کلا دیگه حسی نداشت و بدون توجه به احساساتم با بی رحمی گذاشت رفت. چرا یهو مردان بی توجه میشن چرا کسی که اونقدرتلاش میکنه یهودیگه اون علاقه و کاراش ازبین میره و تاابددیگه یادتم نمیفته

مردم اغلب می‌گویند انگیزه‌ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه می‌شود روزانه دوش بگیرید.

علاقش واقعی نبود 

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سری از آقایون الان یه چی میگن دو روز بعد یه چی دیگه ثبات ندارن ....زیاد جدی نگیر حرفاشون..

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

چون فک میکنی عشق بود

یه هوس زودگذر بوده

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر