2777
2789
عنوان

تعییر خواب باردارشدن دختر..

210 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من خودم باردار هستم. ماه های اول هستم.. دیشب خواب دیدم 3 تا دختر دارم و یکی دیگه هم باردار ام. به نظرتون تعبیرش چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه همه بهم میگند بچه ات دختر... خخخخ

هر چی باشه سالم باشه گلم 

مگه ماه اول چه ویاری داری ک میگن دختره

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
هر چی باشه سالم باشه گلم  مگه ماه اول چه ویاری داری ک میگن دختره

بدنم پهن شده...البتع من از قبلش هم چاق بودم.. الان کاملن پهن شدم.. ویار خاصی تا الان ندارم... ولی خب چون یکم اسپرم شوهرم هم ضعیف بود همه میگند. 

والا من فرقی نداره.... شوهرم آن اصلن فرقی نداره.. ولی اینقدر همه میگند کاش بچه ات پسر باسه که کم کم ...

انشاالله که سالم باشه عزیزم.اسمشو چی میخوای بزاری

خدایا میدونم که میبینی......سپردم دست خودت❤