2777
2789

حداقل امکانات میشه اون چیزی که زمان پدر مادرای ماها بود 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل امکانات در حد اجاره یا رهن یه خونه پول داشته باشی

یه میزان پس انداز داشته باشی

شغلی که توش امکان پیشرفت و بالا رفتن درامد و طبقه ی شغلی هست داشته باشی

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

بستگی داره منظورتون از حداقل چی باشه؟

اگر داشتن یه خونه حتی 40 متری و یه ماشین حتی در حد پراید باشه، میشه اما فعلا بچه دار نباید بشید

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
میشه وام ازدواج گرفت باهاش یدونه یخچال خرید تو کارتنشم زندگی کرد مشکل مسکن هم حل میشه.

😂😂😂فقط اون کارتنه .دختر اینا از کجا به ذهنت میرسه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
حداقل امکانات در حد اجاره یا رهن یه خونه پول داشته باشی یه میزان پس انداز داشته باشی شغلی که توش ا ...

شغل را دارم اما راستش تا 4 سال دیگه با این اوصاف نمیشه ازدواج کرد خونه زی 500 تونمن نداریم