2777
2789
عنوان

کاشکی پسر بودم

2140 بازدید | 29 پست

اومدم اخرین تاپیکمو بزنم و برم چون بعضیا تحمل شنیدن حرف حق رو نداشتن

وقتی 12 سالم بود پسر داییم چون 17 سالش بود خیلی دیگه با خانواده نمی گشت بیشتر پیش دوستاش بود با هم میرفتن بیرون و تو خانوادمونم همه میگفتن مال سنشه هر بچه ای تو این سن اینشکلیه ما هم با کلی رویا بزرگ شدیم یه سال گزشت شد 18 سالش براش تولد نگرفتن ولی پولشو بهش دادن با همون دوستاش پاشدن رفتن کیش تنهایی ما بازم بزرگ شدیم و با دوستامون کلی برنامه چیندیم ما هم شد 17 سالمون ولی هنوز نمی تونیم تنها بریم بیرون هنوز اگه بخوایم بریم خونه دوستمون زنگ میزنن ازش می پرسن باباش یا برادرش خونه نیست یا وقتی می خوان برن یجا کافیه بگیم من نمی خوام بیام فقط می خوام بشینم تو خونه نه اینکه با کسی برم بیرون اونوقته که واویلا 

شد 18 سالمون دیگه با این وضع بزرگ شدنمون خودم میترسیدم برم بیرون اگرم اجازشو داشتم که شاید شاید 2 ماه یه بار بود خودم از بقل هر کسی که رد میشدم کلی خودمو جمع میکردم کلی میترسید اگرم یجا خلوط بود تو خیالاتم تا کجا ها که نمیرفتم

بدتر از همه چی این بود که میدیم پسرا عکس پایان خدمتشون رو میذاشتم و میگفتن دوسال زندان به خاطر پسر بودن 

یعنی واقن نمی دونن ما تمام امرمون تو زندانیم چرا چون دختریم چون بیرون گرگ زیاده چون چون چون 

واقعا یه وختایی دلم می خواد پسر باشم ده سالم برم خدمت اما دختر نباشم 

که به عقیده ی بعضیا بکارتم جزوی از عابروی دخترانم نباشه که منم میتونستم ازاد باشم که منم میتونستم کلی شغلی که دوست دارم اما نمیشه رو توشون باشم که وقتی میرم تو خیابون با اینکه ورزش کارم با اینکه کمربند قرمز دارم وقتی یکی از بغلم رد میشه کل تنو بدنم نلرزه تا وقتی مامانم همرو اروم میکرد که اون جزئی از سنشه وقتی به من میرسید نمی گفت تو دختری باید یه چیزایی رو رعایت کنی! 

این کاربری برا 3 نفر بود🙄یکیمون دعوا کرد رفت😂تاپیک ها هرکدام برای فرد جدایی است ❤️تاپیک خنده دار دیدید مارم تگ کنید 😂😂😂😙                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همیشه ارزو داشتم پسر باشم کلا از دختر بودن خوشم نمیاد اصلنم دوست ندارم دختر داشته باشم .حالا میدونم روشنفکران سایت میخورنم ولی حرف دلمه .کسی انچنان محدودم نکرده کلا دوست داشتم پسر باشم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
ما پسرا هم کم مشکل نداریم والا

خسته نشید با مشکلاتتون

این کاربری برا 3 نفر بود🙄یکیمون دعوا کرد رفت😂تاپیک ها هرکدام برای فرد جدایی است ❤️تاپیک خنده دار دیدید مارم تگ کنید 😂😂😂😙                            

لاااایک 

حرف دلمو زدی لاناتی ☹😕😔

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

80 درصد دخترا میخان پسر باشن 

90 درصد خانواده ها چیزی که برای دیگران میپسندن برای خودشون نمیپسندن 

100درصد همه دخترا یه روزی پرسیدن چرا گفته شده به جرم دختر بودن

🥀

السلام علیک یااباعبدالله الحسین 🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤️ حامله نیستم از تیکر خوشم میاد ❤️ قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون ❤️ 
خسته نشید با مشکلاتتون

نمیدونم چرا یه لحظه خندم گرفت😂😂😂😂😂😂😂

واقعا این پسرا فکر میکنن تازه در حقشون ظلم شده

مو های فرم نشان می دن که من کی هستم؛من روشن فکر، با دقت و گاهی اوقات درست مثل مو های مجعدم خشن هستم.
ما پسرا هم کم مشکل نداریم والا

شده هرماه یه درد وحشتناک و تحمل کنی شده بخاطر جنسیتت حرفای زشت توی خیابون بهت بزنن شده از کنار جن مخالف رد شدی تنت بلرزه شده بخاطر جنسیتت سرت و ببرن شده بخاطر درد هر ماهی که داره همه بگن ساکتت شوو زشتههه ولی برای پسرشون ختنه سورن بگیرن شده بخاطر یه تار مو گشت بگیرنت شده مورد تعرض قرار بگی ولی بخاطر ابرو خانواده چیزی نگی شده نتونی سوار تاکسی بشی توی تاکسی دست بهت بزنن و فقط اشک بریزی از اینکه نمیتونی کاری کنی   شده نتونی بیرون بری چون دختر   😐😐 واست اتفاق اوفتاده یا نه 

خسته نشید با مشکلاتتون

خسته میشیم اما اینقدر باید قوی باشیم به روی خودمون نیاریم چون تااخر عمر مسئولیت زندگی باماست

چون شوهریم خیلی وظیفه داریم

چون پدریم خیلی وظیفه داریم

سختی های که شاید یه درصدشو خانوما درک نکنن

اما وظیفمونه باید انجام بدیم