2777
2789

یه سوالهایی هم از بعضی کاربرا داشتم بلد نیستم تگشون کنم🙁 چرا قفل میکنن یعنی کسی گزارش زد؟🤔

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂

عکس ممنوع شده نی نی یار قفل میکنهج

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه انگار جدیدا خودشون قفل میکنن،منم داشتم تاپیک شما رو می‌دیدم رفتم جواب دوست دیگه ای رو بدم که دیدم ...

اره همه رو قفل نمیکنن فک کنم کسی گزارش بزنه قفل میکنن

والله کلا اینجا شده کشور همه چی ممنوع،خدایا فقط نفس کشیدن و برامون ممنوع نکنن 

والا بخدا. آمین😓

فکرکنم گزارش بزنن میترکه،قفل نمیشه

چی بگم آخه گفتم اینجا یکم ایده میگییرم درباره چهرم که اونم نذاشتن. راست گفتی شما پوستمو راضی نیستم چون لک دارم و مجبورم با کرم بپوشونمش هیچ درمانی هم نداشت

چی بگم آخه گفتم اینجا یکم ایده میگییرم درباره چهرم که اونم نذاشتن. راست گفتی شما پوستمو راضی نیستم چ ...

نه عزیزم من اصلا لکی ندیدم فقط یکم انگار نیاز به پاکسازی داره یکم آرایش پوستت به خوردش نرفته بود که این علتش استفاده از کرم های آرایشی در طول سالهای پشت سرهمه یکمم ورزش صورت کن باعث میشه پوستت سفت تر بشه باورکن بدون هزینه وفقط باصرف وقت بیشتر به خودت توی خونه میتونی عالی بشی 

نه عزیزم من اصلا لکی ندیدم فقط یکم انگار نیاز به پاکسازی داره یکم آرایش پوستت به خوردش نرفته بود که ...

ممنونم عزیزم چشم حرفتون رفت تو ذهنم❤❤ آره من خیلی سال هست که کرم میزنم به پوستم