2777
2789
عنوان

بی هوا دست زدم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 46 پست

وقتی خودشون راحتن نه

فکرشو بکن اگه برعکس این قضیه بود

ینی تو ادم راحتی بودی و اونا ادم سخت

اون موقع فاجعه میشد

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا به خوانواده شوهر جماعت رو نده من برادر زاده شوهرمو مثل داداشم میدونستم ۲ماه برا دانشگاش تو خونه من بود اخرش پیشنهادی بهم داد ک لایق مادر خودش بود بعد اون قضیه کلا دیگه راشون ندادم خونه ولی چیزی به شوهرمم نگفتم

💚💚💚💚الحمدلله استغفرلله لا اله الا الله💚💚💚💚

بی خیال منم هفته ی پیش خواهر اینا خونمون بودن خواستم یه حرفی بزنم شوخی کنم به شوهر خواهرم چشمک زدم زبونمم درآوردم 

اصلا من همچین آدمی نیستم 

اصلا خودم ماتم برده از خودم😐😐😐

همه ش یادش میفتم😁

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بیخیال من یه بار وسط بخش توی بیارستان دستمو حلقه کردم دور کمر همکارِ آقا به خیال اینکه شوهرمه   ...

وااای خدای من🤣🤣🤣

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂

پیش میاد بیخیال، منم یبار تو سفر دست دوس شوهرمو ار ساعد گرفتم کشیدم اخه ماشین داشت میومد مام سر پیج بودیم اونم پشتش به ماشین بود ترسیدم صمیمیم نیستیم تازه😁خودم خجالت کشیدم