2777
2789
عنوان

لاغری با دستگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 5559 بازدید | 32 پست
چه دستگاهی.با رژیم؟

چند مدل دستگاه کار کردن برام، رژیم دادن بهم ولی خیلی رعایتش نکردم متاسفانه 😕تنبلیم اومد، اما سایز خیلی خوبی کم کردم چون دستگاه زدن برام، واقعا راضی بودم ، الان یک ماهه که نمیرم اما اصلا بالا نرفتم و این برام خیلی مهمه که بیشتر نشدم ، من پیش نجمه خامسی انجام دادم متخصص تغذیه هست خودش، بزنی توی گوگل آدرس پیج اینستگرام و شماره هاشون میاد، من این شماره رو ازشون دارم ۰۲۱۴۴۰۱۱۱۷۳ ، شماره منشیش هم اینه ۰۹۳۵۴۱۹۵۳۵۸ ، شماره خود خانم دکتر هم داشتم توی گوشیم ولی گوشیم ترکیده شماره هام پاک شدن ، خودش هم مستقیم جواب میداد زنگ میزدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یه دستگاه لاغری خیلی خوب هست به اسم اوندا واسه سال 2021 خیلی خوبه

من برای پهلو شکم و غبغبم رفتم پیش خانم دکتر سپیده مدعی نما برام انجام داد

واقعا تاثیرش عالی بود کلی سایز شکمم کم شد 

غبغبم دیگه ندارم 

این شماره مطبشونه 

22792439 -22792458 تو پاسداران

ببین یه دستگاه لاغری خیلی خوب هست به اسم اوندا واسه سال 2021 خیلی خوبه من برای پهلو شکم و غبغبم رفت ...

خنده دارش اینه که شما داری زیر همه پیج ها هر دیتگاهی حرف میشه تبلیغ این خانم دکتر رو میکنی اصلا هم مثلا تابلو 

بهترین و بی خطرترین روش لاغری به نظر من استفاده از دستگاه های لاغری تحت نظر پزشکه. چون لاغری بدون درد و عوارض رو میشه با دستگاه لاغری بهش رسید من از دستگاه لاغری رایداستیم دکتر سارا بهروان استفاده کردم به لباس لاغری معروفه یه لباس مخصوصی داره میپوشی و دراز می کشی من باهاش 7 کیلو وزن کم کردم 3 سایز هم کم شدم خیلی خوب نتیجه میده 

من هم رژیممو رعایت می کنم هم از دستگاه لاغری موضعی که اسمش سایزره استفاده می کنم تا الان تونستم 20 کیلو کم کنم خیلی اعتماد به نفسم رفته بالا و راحت هر لباسی دوس دارم می پوشم پیش دکتر سارا بهروان میرم و واقعا از کارشون راضین خیلی خوب بهم مشاوره دادن و راهنماییم کردن

ما به صورت ارثی چاقی مفرط داریم، با خواهر و دختر خالم واسه لاغری با دستگاه به کلینیک آرتمیس رفتیم، هممون خیلی عالی وزن کم کردیم. بهمون رژیمای خوبیم دادن. خوبیش اینه که باشگاه و کافی شاپم دارن. هم لاغر میشی هم بهتون خوش میگذره. شمارشون رو میذارم 02149385

فقط رژیم کتو پلاس غفاری دایت رو بگیر رعایت کن تو ۴ تا ۶ ماه ۲۵ کیلو کم میکنی به نظرم منکه کردم بعدش دنبال دستگاه باش.من بعد رژیم شلوارام که تنگ شده بود از تنم میفتاد و ۳ شماره کمربندمو تنگ ترکردم😄

ببین یه دستگاه لاغری خیلی خوب هست به اسم اوندا واسه سال 2021 خیلی خوبه من برای پهلو شکم و غبغبم رفت ...

واقعا راست میگین با تبلیغید تروخدا راست بگین من الان میخوام برم پیش همین دکتر ولی میترسم دروغ باش کل پس انداز خودم ۵ تومن کلا اونم بابدبختی جمعش کردم بعد برم کم نش گناهش گردن این تبلیغ های شماستا