2777
2789
عنوان

دیگه دلم برا هیچ کس نمیسوزه

351 بازدید | 12 پست

اتفاقی رفتم پیج یه مثلا آقای دکتری که بچش  تو کماست دو روزه علافم و استوریهاشو میدیدم و دعا میکردم چقدر نذر کردم براش  و استوریهاشو دنبال میکردم امروز در کمال ناباوری همه پستهاشو پاک کرد و فهمیدم همش دروغ بود ...یبارم همچین رودستی از نینی سایت خوردم 

دیگه به هیچ کس اعتماد ندارم ینی ملت انقدر حقیر شدن که از بیماری برای جلب توجه استفاده میکنن 

هیییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس دلسوزی اصلن درست نیست ب ضرر خود شخص

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

مجازی رو هیچ جوری باور نکن ، هیچ کس اونجوری صد در صد خود واقعیش نیست

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
احساس دلسوزی اصلن درست نیست ب ضرر خود شخص

اخ امضات.... یعنی گند یه چیزو در اوردن اینه، همه نی نی سایت تو امضا زدن تو اون تاریخ فلان.... بابا تاریخ یه عدده... انشاالله زودتر از اون تاریخ به ارزوتون برسید

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
اخ امضات.... یعنی گند یه چیزو در اوردن اینه، همه نی نی سایت تو امضا زدن تو اون تاریخ فلان.... بابا ت ...

نگران حالشون تو تاریخ ۹۹/۹/۱۰ ام

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
عزیزم این ها اختلال روانی هست ک دارند.

وااقعا 😔البته من دایرکت براش نوشتم که با وجود دروغگوییش خوشحال شدم که هیچ دختربچه ای به اون نام توی کما نیست 

جالبه هیچ توجیهی برای کارش نداشت 

حالا من میگم نهایتش برج ۷ به خواسته هام میرسم طاقت ۹ . ۹ را ندارم 😊😊

انشالله❤