2821
2789

نمیدونم بخدا و این منو آزار میده

همیشه خدا ناراحتم...نمستونم بیخیال باشم کاش یکی کمکم میکرد و کاش اون شوهرم بود

امشب شوهرم گفت اگه از زندگیت لذت میبری ک خوشحالیتو نشون بده اگرم لذت نمیبری درستش کن حتی اگه قرار باشه منو حذف کنی...گف میرم ی جا گم و گور میشم هیشکی نمیفهمه ولی لذت ببر

دلم شیکست😔

من خیلی حالم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه حسرت زندگی زوجای عاشقو میخورم

همه زندگیا باعشق شروع نشده ولی ممکنه به وجود بیاد ناامید نباش شاید ی روزی عاشقش شدی

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟
صبر داشته باش کم کم درست میشه عزیز خود من شوهرم فوق العاده مامانی بود خداروشکر خیلی خوب شده الان&nb ...

خدا از دهنت بشنوه😭😭😭

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
خدا رو شکر راضی ایم. از اینکه به جنس زن احترام میذاره و به معنای واقعی معتقد به برابری زن و مرده خی ...

ای گفتید

این همسر منم ویژگی بدش همین کله شه ک همش تو گوشیه

سلاطین بازی می‌کنه شده هووی من

وگرنه خیلی مرد خوبیه

اره مال منم کم‌میمونه با چسب خودشو بچسبونه مامانش خدای رو زمینشه

اه اه اه موندم اینا چرا پسراشونو داماد میکنن

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

همسرمو خیلی دوس دارمو ویژگی های خوبش خیلی بیشتره اما همه یه بدیهایی دارن ، درکل خوشبختم 

فندق کوچولوی مامان 😍 دلبرکم ❤ مهم نیست دختر باشی یا پسر، مامان و بابا همه جوره عاشقتن❤        تیکر و همینجوری آبی زدم هنوز جنسیت مشخص نیست🥰
نمیدونم بخدا و این منو آزار میده همیشه خدا ناراحتم...نمستونم بیخیال باشم کاش یکی کمکم میکرد و کاش ا ...

آخی عزیزم😔گناه داره راست میگه بلاتکلیفی خیلی سخته.چرا دلت باهاش نیس؟به خوبیاش فک کن ببین شوهرای مردم چقد به زناشون سخت میگیرن به چیزای خوبش فک کن 

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟
چرا نباشی عزیزم تو زندگی همه مشکلات هست به نکات مثبتش فک کن

چن وقتیه کارایی میکنه خوبی هاشوفراموش کنم بدی هاش جدیداخیلی تومخمه ببین خستم کرده حتی واسه کارای خونمم دیگه انرژی وانگیزه ندارم مادرشوهرم میگه اگه مردخوب ومهربون باشه زن دلش گرم میشه به خودش به زندگیش خیلی میرسه امامن الان شدم برعکس

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
همه زندگیا باعشق شروع نشده ولی ممکنه به وجود بیاد ناامید نباش شاید ی روزی عاشقش شدی

عشق به وجود نمیاد بعد ازدواج حداقل واسه من به وجود نیومد. دوس داشتن سطحی و وابستگی هست اسمش. عشق فقط یک بار تجربه میشه... کاش همه با عشقشون ازدواج کنن اونجوری تحمل سختی ها شاید راحت تر بشه.