2777
2789
چطوری میدین ؟قطره های خارجی آهنش کمهپسرم کم خونی داره اونا جواب نمیده .وقتیم تو حلقش می ریزم عق میزنه بالاخره به دندونش میخوره .فقط آب بعدش بدم کافیه؟مسواک انگشتیم نمیذاره
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
من میرختم تو ی حلقش بعدشم آب بده میتونی با دستمال هم بعدش پاک کنی دندونای دخترام خیلی خیلی کم سیاه شد
کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست.! انسان دیگری ست با دیدگاه دیگر، فقط همین...... اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام. به همین سادگی.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تو دهنش مز مزه میکنه یه دفعه قورت نمیده
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
اتفاقا دفعه تول تو چهار ماهگی دکترش فروگلوبین داد تو6ماهگی آزمایش دادم کمحونی داشت گفت فروگلوبین کافی نیست ایرانی بده که سیاه میکنه
منم خارجى مى دم به جاى 5 قطره دکتر گفت ١0 قطره بده. خارجى ها را باید دوز 2 برابر بدین
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
یعنى شما ها مى گین قطر هاى ایرانى فقط باعث سیاهى دندون مى شه؟؟؟؟
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
مثلا فروگلوبین 10میل آهن داره که در حالت عادی 25میل باید بخوره حالا اینکه کم خونی داره باید اندازه 30.35تا بخوره.از طرفی فروگلوبین سایر ویتامینا رو هم داره که اگر سه برابر بدم ویتامیناشم سه برابر میسه که زیادیه براش
چون آهنش بیشتره طبیعیه که تینطور باشه
نه ایرانی ها بیشتر سیاه میکنه
بچه من برعکس همه بچه های دیگه عاشق قطره اهن بود، تا دو سالگی اهن خورد زود قورت میداد،دندونش هم سیاه نشد
زندگی سرشار از زیبایی هاست،متوجهش باشید،باران راببویید،نسیم راحس کنید،به بهترین نحوی که میتونید از زندگی لذت ببرید مثبت اندیش باشد🌸🌸🌸 خدایا شکرت 🙌 🙌 🙌