2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای یه نفرو فراموش کنی و به خاطره هاش فکر نکنی اول باید با خودت کنار بیای و به خودت بقبولونی که اون شخص دیگه تموم شده و به خاطره ها پیوسته باید باور کنی که برات مهم نیست دیگه سخته ولی شدنی 😢😢😢

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

ادمیزاد هرچقدر بیشتر خودشو درگیر کار و مشغله کنه کمتر میره تو فکر و خیال توام سعی کن این راهو در پیش بگیری 

امیدوارم خدا بهت ارامش بده 😢❤

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

عزیزم ،درست توضیح ندادی ،دوست بودید؟نسبت رو نگفتی گلم،اما این اتفاق واسه خیلیا پیش اومده ،میتونی اگر عکس فیلم پیام هر چیزی رو که هست رو حذف کنی دم دستت نباشن ، و تا میتونی خودتو مشغول کن ذهنتو درگیر یه کاری تو خونه یا  روزانه انجام میدی، از اطرافیان اون فرد تا میتونی فاصله بگیر سعی کن ازش بیخبر باشی،به این فکر کن اون اصلا یک ثانیه  به تو فکر نمیکنه و بفکر خودشه بعد تو اینجا ذهنتو درگیر اون کردی،با این همه بازم فراموش نمیشه اما شک نکن کم کم کمرنگ میشه فقط بخوایی و عملی کن اینا رو ،توکلت به خدا ،انشاالله خدا به دلت آرامش بده 💙🌸