2777
2789

نمیتونه یواش راه بره همش بدو بدو میکنه طفلی اذیت میشه دلیلش چیه

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس داره نگرانه آرامش نداره

نه اصلا اینطور نیست انگار پاهاش تحت فرمانش نیستن بیچاره جیغ میرنه میدوئه

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
شاید خشتک شلوارش نمیزاره😐😂

خوشمزه کی بودی تو🤣🤣🤣🤣

بعضیا کلا سریع راه میرن

دست خودشون نیست

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

بعضیا کلا سریع راه میرن دست خودشون نیست

نه گلم بیست روزه اینجوری شده اصلا نمیتونست راه بره بدون عصا حالا اینطوری شده خیلی هم اذیته پاهاش درد میگیره اگه نگیریمش میخوره زمین تو نت نوشته پارکینسون نگران شدم

نه گلم بیست روزه اینجوری شده اصلا نمیتونست راه بره بدون عصا حالا اینطوری شده خیلی هم اذیته پاهاش درد ...

اهان

ان شاء‌الله که همچین چیزی نیست

به دکترشون گفتید؟

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

وااا😐

والا🙄🤣🤣