برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که میبینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آنها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی دربارهی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آنها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مطمینی اشتباه نگفتی! چرخ گوشت و اتو پرس و سبزی خرد کن اضافیه؟ فقط گاز لازمه پس؟
عزیزم چرخ گوشت ففط ۱۲۳ ها لازمه چون اصووولا بیرون گوشتو چرخ شده میخریم
سبزی هم ک اماده از بیرون میگیریم
اتو معمولی هم خوبه دیگ نیازی ب چیز دیگ نیس
برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که میبینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آنها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی دربارهی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آنها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
من گوشتو همیشه خونه چرخ میکنم. گوشت چرخ شده رو اعتماد نمیتونم بکنم. سبزی خرد کنم برا سبزی نیس فقط. م ...
عزیزم نمیدونم من مادرم و خواهرم و زن داداشم داشتن اصلا استفاده نکردن و پشیمونن...
عزیزم نمیدونم من مادرم و خواهرم و زن داداشم داشتن اصلا استفاده نکردن و پشیمونن...
اره بستگی داره ب کاربردش برا اون خونه. ولی بازم در مقابل تخم مرغ ابپز کن و سرخ کن و... اینا واقعا لازمه. الان ی سری وسیله هست ک واقعا کاربردی نیس و فقط برا اینکه خریده بشه میخریم