2777
2789

سلام من زانوهام ۳ انگشت و زیر زانوهام ۴ انگشت فاصله داشت الان یکماه هست خودم پاهام رو میبندم روزی نیم ساعت و سابلیمینال پای پرانتزی گوش میدم الان زانوهام به هم میچسبع و زیر زانوهام فقط دو انگشت فاصله داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه؟ منم ۴ انگشت فاصله داره زانوهام

عزیزم سابلیمینال یه آهنگه که روی ضمیر ناخوداگاهتون اثر میزاره و تاثیر در بهبودیتون داره بعد من ایستاده پاهام رو میبندم و چون دو تا بچه داره موقع شستن ظرف با شال پاهام رو میبندم فکر کنم اگه ادامه بدم تا دو سه ماه دیگه کامل خوب بشه پاهام 

عزیزم سابلیمینال یه آهنگه که روی ضمیر ناخوداگاهتون اثر میزاره و تاثیر در بهبودیتون داره بعد من ایستا ...

عزیزم مگه ممکنه؟!

استخوان نرم نیست که با بستن شال درست بشه

‏از وقتی ماسک زدنتونو دیدیم دیگه تعجب نمیکنیم که چطور با کاندوم بچه دار میشید! 
عزیزم مگه ممکنه؟! استخوان نرم نیست که با بستن شال درست بشه

عزیزم شما باید باور داشته باشید با تغییر ضمیر ناخودآگاه و در مدت طولانی بله ممکن هست.. الان یک کلینیک داخل تهران آتل هایی می‌سازه که حتی افراد بالای 50 سال هم انحراف پاشون کمتر شده ولی قیمتش 2 به بالا برای هر کدوم هست.. باید اراده داشته باشید و مدت طولانی انجامش بدید 

عزیزم سابلیمینال یه آهنگه که روی ضمیر ناخوداگاهتون اثر میزاره و تاثیر در بهبودیتون داره بعد من ایستا ...

سابلمیانش رو از کجا آوردید؟

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
عزیزم شما باید باور داشته باشید با تغییر ضمیر ناخودآگاه و در مدت طولانی بله ممکن هست.. الان یک کلینی ...

عجب!

چه جالب!

واقعا نمیدونستم

‏از وقتی ماسک زدنتونو دیدیم دیگه تعجب نمیکنیم که چطور با کاندوم بچه دار میشید! 
سابلمیانش رو از کجا آوردید؟

گلم شما میتونید از همه جا تهیه کنید ولی من از سایت حقیقت پنهان گرفتم رایگان بود ولی خواهرم داد سفارشی براش یک پیج داخل اینیستا ساختند ولی برای من بیشتر موثر بود شاید چون من پاهام رو می‌بستم و هر روز هم گوش دادم