2777
2789
عنوان

چطوری بچمو از پوشکبگیرم

72 بازدید | 15 پست

دخترم دوسال دوماهشه هنوزپوشکش میکنم ولی تاحالا اصلاتو توالت جیش نکرده دیشب تا صبح باز بوده ساعت۹بردم دسشویی نیمساعت نشستیم جیش نکرداومدیم بیرون سرسفره جیش کرد اصلا انگاری بلد نیست توتوالت جیش کنه😢

باید بذاری خودش آمادگی داشته باشه

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخرت دوسالشه، دوروزه دارم از پوشک میگیرمش

زود نیست؟

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

عجله نکن.  بهترین وقت بین دوسال و نیم تا سه سال. به حرف و کنایه دیگران هم اهمیت نده‌ بذار وقتیکه براش توضیح میدی که دیگه پوشک نداری از امروز شورت میپوشی و میری دستشویی.... حرفاتو بفهمه خودش همکاری کنه و خودت هم صبور باش

اصلاهم دعواش نمیکنم خیلی هم حوصله به خرج می دم واقعا موندم چه کنم

منم دعواش نمیکنم ولی الان خودش دوس نداره پوشک باشه، میخواد تو پوشکم دسشویی کنه میگه منم دیدم میگه میخوام از پوشک بگیرمش خدارو شکر امروزخیلی خوب همراهی کرده

خدایا شکرت🌹
عجله نکن.  بهترین وقت بین دوسال و نیم تا سه سال. به حرف و کنایه دیگران هم اهمیت نده‌ بذار وقتیک ...

حرف مردم که اصلا برام مهم نیست مشکل اینجاست که کامل متوجه میشه سه متر زبون داره ولی.....من خیلی حوصله دارم با اینکه سرکارم میرم همیشه باحوصله رفتار کردم باهاش

منم دعواش نمیکنم ولی الان خودش دوس نداره پوشک باشه، میخواد تو پوشکم دسشویی کنه میگه منم دیدم میگه می ...

امروز میگه پوشکم نکن میخوام برم دسشویی جیش کنم ولی میره میشینه هر کاری می کنه جز جیش🙄🙄

خودت باید کنارش انجام بدی تا یاد بگیره بعد بگو اگهدجیش کردی دست میزنیم میگیم افرین منم چن بار شکست خوردم ولی اخرش یاد گرفت تحمل کن کوتاه نیا زود بزودم ببرش 

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.
خودش میگه پی پی میبرمش دسشویی کارشو انجام میده، چون پوشکش میکنم یهسره میخواد پوشکو بلز کنه

آفرین بهش .....ماشالله خدا حفظش کنه برات