2777
2789
چه شهری هستین ...من اطراف شیرازم.. من پریودهام نا منظم بود کیست هم داشتم سه دوره مدروکسی پروژسترون ...

مشهد😌

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم انشالله به حق این روزای عزیز این ماه یه نی نی ناز بیاد تو دلت...بیای خبر بدی کلی باهم شادی ...

خیلی خیلی مچکرم عزیزم

امیدوارم شما سریع نتیجه بگیری گلم

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
من فردا روز عاشورا نذر دارم برای همتون مخصوص دعا میکنم امیدوارم همتون این ماه حاجت روا بشین

مرسی گلم الهی حاجت روا باشی

منو خیلی دعا کن لطفا لطفا

منم مشهدم پیش کدوم دکتر میری عزیزم؟

اول ک پیش توسلی میرفتم گف هیچ مشکلی نداری باردارشدی بیا....تعریف هما اسکوئیانوشنیدم رفتم پیشش گف تنبلی تخمدان داری ک این ماه امپول میزنم بازقرارچهارشنبه برم پیشش

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
ممنون بانو جان... شما الانتحت نظر دکتری؟؟ من میترسم برم دنبال ازمایشای قبل بارداری به خاطر کرونا

عزیزم من اردیبهشت رفتم ازمایش قبل بارداری دادم و خدا رو شکر همه چی عالی بود برو هیچی نمیشه بخصوص تیروییدتو چک کن عزیزم

به روی چشم حتما قول میدم عزیزم

منم دیروزنذری داشتم...واسه منم دعاکن عزیزم❤🙏

قبول باشه زی زی جون...چشم حتما عزیزم 

قربونت❤

اول ک پیش توسلی میرفتم گف هیچ مشکلی نداری باردارشدی بیا....تعریف هما اسکوئیانوشنیدم رفتم پیشش گف تنب ...

عزیزم من پیش خانم دکتر صالحی میرم

ان شاءا... که این ماه جواب بگیری. ولی اگر خدایی نکرده نشد برو پیش صالحی طب سنتی اسلامیه و من ازش خیلی راضیم تیروئیدمو خوب کرد و اعصابمو به شدت اروم کرد الانم برای بارداری زیر نظرشم