2777
2789
عنوان

سقط جنین

466 بازدید | 26 پست

دخترم ۶ ماهشه طبیعی جلوگیری داشتم الان بیبیم مثبت شده چندتا زدم دوروزه فهمیدم و همه جام تعطیله واس ازمایش مادرشوهرم تواین دوروز هی بم رازیانه و اسپند و جعفری میده میگ باید بندازیش شوهرت کار درس حسابی نداره زنگ زده به عطاری و عطاری بهش گفته گناهش پای خودتونه ولی اگ اونارو بخوره وسقط نشه رو بچه تاثیرهای بدی میزاره ولی بازم براش مهم نی هی میاد میده بخورم بچمو بندازه 🥀 شوهرمم پشتشه ... منم دلم نمیخاست ولی شده نمیخام بکشمش... 🥀

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

منم ناخواسته باردار شدم شوهرم راضی نبود نیست ولی نگهش داشتم

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند

بالاخره هدیه خداست اگ بخواد میمونه اونوخ ی عمر بچه مریض میمونه رو دست آدم😢نکنید ترووخدااا اگ نمیتونید نگه دارید الکی جون ی بینگاهم نگیرید

دِلِمون بَرآت تَنگ شُده   TINAZ🤰💙#مدافعین_سلامت💓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاس سفت و سخت جلوگیری میکردین وقتی شوهرت کار درست حسابی نداره 

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

الان خوردی دیگه  اگه میخواستی نگهش داری همون موقع قاطع میگفتی من میخوام نگهش دارم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
الان خوردی دیگه  اگه میخواستی نگهش داری همون موقع قاطع میگفتی من میخوام نگهش دارم

بم رازیانه داد ریختم دور گفتم خوردم امروز میخاد داروی جدید بم بده

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

وای چقد بی رحم😔اخه چرا میزاری مادرشوهرت دخالت کنه خب حالشو بگیر نزار زیاد تو زندگیت بتازونه اصلا به اون چههه اخه 

اگه بندازی خدایی نکرده دیگه بچه دار نشی همون مادرشوهرت یه اتیشی به پا کنه 

شروعِ دوباره سخته، ولی بعضی وقتا واقعا لازمش داری🫀(:

نگهش دار بابا ب مادرشوهرت چه؟

شاید دیگه هیچوقت فرصت پیدا نکردی و همین بچه بشه همه امید زندگیتون

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

شما عقل داری و قدرت مخالفت 

بلخره میتونی بپیچیشون 

عین کسی میمونی بهت پول بدن کسی رو بکشی بگن پای ما

شما امر خدا رو انجام بده ببسن چطور شرشون رو بخودشون برمیگردونه

مگه بدنت رو از سرراه اوردی حاملت کنن و بگن بنداز

یادت باشه اینجا گفتی و میدونم همه میگن نکن

نشه که انجام بدی بعد بگی خاک برسرم سقط کردم خدا ازم روبرگدوند و  شو هرم بیکار شد و بلا سر اون یکی بچه هام اومد و ...

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
پناه بر خدا.خودتم مشکوکی رابطه مسکوک داشتی؟چون بعضی وقتا بی بی مثبت کاذب میشه

ن‌جلوگیری طبیعی داشتم