سلام به همگی داداشم خواب دیده که من از این بند های شرینی برداشتم گره زدم به یه جا از پنجرهاویزون شدم چند نفره دیگه هم این کارو میکردن یکیشون طنابش پاره شده انگار که برام عادی بوده بعد داداشم منو اورده داخل میگه چند روز پیشم خواب دیده که دارم میپرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا من تعبیر خواب امام صادق وابن سیرین بلدم.توکتابشون بند شیرینی رو تعبیر نکردن
میشمه منم جواب بدی؟
من خواب دیدم پسری که دوسش دارم ازدواج کرده با یه دختری که من نمیشناختمش ولی من از لحاظ قیافه ازش سرتر بودم ولی اون موقعیت اجتماعی داشت...تووخونه ماهم عروسی گرفته بودن منم تو اناق خودمو حبس کرده بودم گریه میکردم ولی کسی نمیگفت چته
اول بگو بندو به کجات بسته بودی؟ مثلا گردن یه تعبیر داره دست یه تعبیر پا هم یه تعبیر.. بعد بگو از بل ...
ما خونمون طبقه 9همه بعد بند و بسته بودم به دور کمرم همزمان با من چند نفر دیگه هم اویزون شده بودن این منو کشیده داخل ولی بقیه که از خونه های دیگه اویزون بودن یکشونم بندش پاره میشه میوفته پایین