2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده؟

110 بازدید | 16 پست

سلام به همگی داداشم خواب دیده که من از این بند های شرینی برداشتم گره زدم به یه جا از پنجرهاویزون شدم چند نفره دیگه هم این کارو میکردن یکیشون طنابش پاره شده   انگار که برام عادی بوده بعد داداشم منو اورده داخل میگه چند روز پیشم خواب دیده که دارم میپرم

والا من تعبیر خواب امام صادق وابن سیرین بلدم.توکتابشون بند شیرینی رو تعبیر نکردن

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من تعبیر خواب امام صادق وابن سیرین بلدم.توکتابشون بند شیرینی رو تعبیر نکردن

میشمه منم جواب بدی؟

من خواب دیدم پسری که دوسش دارم ازدواج کرده  با یه دختری که من نمیشناختمش ولی من از لحاظ قیافه ازش سرتر بودم ولی اون موقعیت اجتماعی داشت...تووخونه ماهم عروسی گرفته بودن منم تو اناق خودمو حبس کرده بودم گریه میکردم ولی کسی نمیگفت چته

تو واقعیت پسره نمیدونه دوسش دارم

أحب نفسي في أي إصدار

اول بگو بندو به کجات بسته بودی؟ مثلا گردن یه تعبیر داره دست یه تعبیر پا هم یه تعبیر..

بعد بگو از بلندی پریدی؟ یا از جایی پریدی پایین

یا اینکه پریدی هوا ... همه اینا تعابیر جداگانه دارن

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
با اجازه ی استاتر منم خچاب دیدم همش منو مادرشوهرم داریم حرف به حرف دعوا و کنایه میدیم یا پدرشوهرم& ...

جرو بحث تو خواب اسمش جدل هست. به دوستی ورفاقت تعبیر میشه.انشالله که همین باشه

میشمه منم جواب بدی؟ من خواب دیدم پسری که دوسش دارم ازدواج کرده  با یه دختری که من نمیشناختمش و ...

خوابی که دیدی بخاطر افکار خودت بوده.ازدواج تعبیرهای مختلفی داره.اگه عروسو دیدی وشناختی خوبه ولی اگه نشناختیش ممکنه اتفاق بدی برای طرف بیفته

اول بگو بندو به کجات بسته بودی؟ مثلا گردن یه تعبیر داره دست یه تعبیر پا هم یه تعبیر.. بعد بگو از بل ...

ما خونمون طبقه 9همه بعد بند و بسته بودم به دور کمرم همزمان با من چند نفر دیگه هم اویزون شده بودن این منو کشیده داخل  ولی بقیه که از خونه های دیگه اویزون بودن یکشونم بندش پاره میشه میوفته پایین 

اول بگو بندو به کجات بسته بودی؟ مثلا گردن یه تعبیر داره دست یه تعبیر پا هم یه تعبیر.. بعد بگو از بل ...

اون یکی خوابشم ما یه پله فرار داریم رفته بودم اونجا بپر بپر میکردم خوشحال بودم