2777
2789

چرااا برا امروزه که تاسوعا ست؟

همه چیزای خوب مال مرداس.... ☺☺                               نمونش ما خانما...!😎😎                                والا..!!  🤨🤨                                                                   خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!!☺😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور😭

بدتر از من نیستی اسی😞

دوس داشتی بیا تاپیک آخرم

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️
چرااا برا امروزه که تاسوعا ست؟

یکیو میخاستم ۲سال بازیم داده خیلی داغونم

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
عزیزم جو کلا سنگینه ، زمان دیر میگذره ، غم عجیبی تو دل همه هست

😔😔😔

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
یکیو میخاستم ۲سال بازیم داده خیلی داغونم

یعنی  چی ولت کرده ؟

همه چیزای خوب مال مرداس.... ☺☺                               نمونش ما خانما...!😎😎                                والا..!!  🤨🤨                                                                   خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!!☺😎
یعنی  چی ولت کرده ؟

اره زد زیر همه چیز خونوادمم همه میدونستن خیلی شرمنده شدم

وایی حتما حکمتی داشته خودتو اذیت نکن ایشالاه دفعه بعد  ی مورد خوب بیاد  دلم منم این روزا میگیره  هر کسی ی مشکلی تو زندگیش هست 

خانوادت که غریبه نیستن درک میکنن