2777
2789
عنوان

دوستی که انرژی منفی میده

227 بازدید | 15 پست

خانما من یه دوستی دارم که زندگی خوبی نداره متاسفانه ومن براش همیشه ناراحتم وخیلی باهاش صحبت میکنم تاآروم بشه اونم خیلی منو خیلی دوست داره وهمیشه ازمشکلاتش پیش من صحبت میکنه ومیگه صحبت باتو منو آروم میکنه ولی من یه مشکلی باهاش دارم که نمیدونم چطوربهش بگم که ناراحت نشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

مشکلم اینه که وقتی میگم دخترم دوست داره پزشکی بخونه به جای اینکه بگه مثلا موفق باشه میگه کارهرکسی نیست دخترت ازپسش برنمیاد

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلم اینه که وقتی میگم دخترم دوست داره پزشکی بخونه به جای اینکه بگه مثلا موفق باشه میگه کارهرکسی نی ...

اهمیت نده از حسودیشه 

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩

یامثلا من چندسال هست درگیریه بیماری هستم همسرم خیلی هواموداره ومنوحمایت میکنه اون میگه شوهرت درظاهرباتو خوبه بالاخره یه روزبهت خیانت میکنه

من دخترم درسش خیلی خوبه وما منطقه پونزده تهران زندگی میکنیم اون همش میگه مدارس مناطق پایین معلم های خوبی ندارن یامنطقه توجای خوبی نیست یابضی وقتها میگه چقدرپیرشدی کلا خیلی انرژی منفی میده درصورتی که گاهی هم میگه توخیلی خوشگلی

کلا نمیدونم باهاش چطوربرخوردکنم که متوجه بشه من ازطرزرفتارش ناراحت میشم

من دخترم درسش خیلی خوبه وما منطقه پونزده تهران زندگی میکنیم اون همش میگه مدارس مناطق پایین معلم های ...

بنظرمن اصلا اصلا درمورد خودت و دخترت و شوهرت هیچی باهاش حرف نزن اون بخاطر مشکلات خودش فاز منفی برداشته و هی منفی میگه و اینکه اگه تو درمورد شوهبت خوب بگی یا دخترت خوب بطبع حسادت و چشم زدن هم پیش میاد

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

خب دوستت چون تو زندگیش پشت سرهم بد اورده دیگه به اتفاقات بد عادت کرده و انتظار نداره چیزی خوب پیش بره ... اینم اصلا بخاطر حسودی نیست مشکلات این تاثیرو روش گذاشته 

شما اگه میخوای به دوستت کمک کنی یه چالش های کوچیکی رو براش ایجاد کن که موفق بشه ... مثلا برنده شدن تو یه بازی کوچیک یا چیزای دیگه ای که خودتون نسبت به شناختی خودتون ازش دارین یه همچین چالشایی رو طراحی کنین واسش از همین موفقیت های کوچیک اعتماد به نفسش بالا میره و کم کم درست میشه اینطوری دوستیتونم خراب نمیشه و حتی بهترم میشه

بنظرمن اصلا اصلا درمورد خودت و دخترت و شوهرت هیچی باهاش حرف نزن اون بخاطر مشکلات خودش فاز منفی برداش ...

ممنون حتما همین کارومیکنم

خب دوستت چون تو زندگیش پشت سرهم بد اورده دیگه به اتفاقات بد عادت کرده و انتظار نداره چیزی خوب پیش بر ...

مرسی پیشنهاد خوبی بود

کلا نمیدونم باهاش چطوربرخوردکنم که متوجه بشه من ازطرزرفتارش ناراحت میشم

چند بار به طور غیر مستقیم بگو من از ادمای منفی باف بدم میاد مثلا باهاش درمورد یکی از اشناهاتون صحبت کن که سر یه قضیه ای حرفای منفی میزده ... بگو سر اون قضیه امیدمو ازم گرفت و اینا خودش متوجه میشه

چند بار به طور غیر مستقیم بگو من از ادمای منفی باف بدم میاد مثلا باهاش درمورد یکی از اشناهاتون صحبت ...

مرسی عزیزم