2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 53 پست
منم مشکل شما داشتم یک وسیله هس اسمش یادم رفته شبیه اندام جنسی مرد هس شوهرم خرید یک ماه تمرین کردم کا ...

دیلاتور 

استارتر برو ماماسایت ...اونجا عضو شو خانوم خیابانی کمکت میکنه ..خیلیا مشکل تورو داشتن و خوب شدن من خودمم ۲.۵ سال مشکل تورو داشتم ولی من خودم تونستم اونموقع نمیدونستم چنین سایتی هست .

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه ممنون😔

دوستی بفرست شاید تونستم کمکت کنم

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
اون بنده خدا خیلی کمکم میکنع😭😭😭

عزیزم عضو این کانال شو و به ادمیناش پیام بده درمانت اینجاست شک نکن همین که تو این روز خدا راه درمانت رو بهت نشون داده ینی خیلی حواسش بهت هست 

تلگرام@vaginismus1

گیلان خیلی حالم بده واقعا😔

اون ماما ک میشناسم تو کرجه...پس یا تو تلگرام بزن درمان واژینیسموس یا همون ماما سایت برو...اراده کن و برو جلو ان شاالله موفق میشی ...نگران نباش حل میشه خیلیا الان این مشکلو دارن درکت میکنم

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆