2777
2789
عنوان

آلرژی

41 بازدید | 3 پست

من حساسیت فصلی دارم هر سال اواخر شهریور شروع میشد امسال از اواخر مرداد شروع شده ووحشتناک شدیده اصلا هیچ دارویی بهترم نمیکنه بینیم انقد میسوزه نمیتونم نفس بکشم..خارش دونه های پوستی سر درد ورم کرختی امروزم از وقتی بیدار شدم صدام گرفته دکترم رفتم آمپولم زدم بی فایده بود دارم روانی میشم کسی تجربه ای داره؟

دهن منم امروز سرویسه کیپ شدن بینی بعد آب ریزش بیتی خارش چشم گلو گوش اینقد چشمو چلوندم دور پوست چشم اگزما زده پوسته پوسته شده اینقدرم بینیم پاک کردن تب خال زد! کلا شرایط دهن سرویسه همش عطسه هیچ دارویی فایده نداره یه قرص سیتیزن میخوردم آبریزش رو فقط قطع می‌کرد اونم دماغو کیپ میکنه و بسیار خواب آور یعنی وقتی میخوری اون روزت به فنا میره من خیلی وقته درگیرشم شاید 14 سالی بشه 

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!
دهن منم امروز سرویسه کیپ شدن بینی بعد آب ریزش بیتی خارش چشم گلو گوش اینقد چشمو چلوندم دور پوست چشم ا ...

اره من ک سیتریزینو کلا گذاشتم کنار چون زیاد پشت سر هم میخوردم هذیون میگفتم آنتی هیستامینم فقط در حد یک ساعت آبریزشو بند میاره فکسوفنادین میخورم ولی الان دارم میمیرم دیگ عصبی شدم دلم میخواد صورتمو با تنه درخت بخارونم یا با اسکاج سیمی ..این چ کوفتیه آخه..منم از بچگی درگیرم امسال انقد شدید شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من ک سیتریزینو کلا گذاشتم کنار چون زیاد پشت سر هم میخوردم هذیون میگفتم آنتی هیستامینم فقط در حد ...

وای به حرفت کلی خندیدم عب نداره میگن هر دردی و مریصی واس شستن گناهاس با این حساب از نظرم ما هرسال پاک میشیم و دوباره از اول😁🤭😂❤️تحمل عزیزم تحمل کاری نمیشه کردم منم خیلی چیزا امتحان کردم سرم شستویی دماغ هم دادن افاقه نکرد من تابستونا شروع میکنم ولی فک کنم بخاطر ماسک زدن دیر شروع شد ایشالا یکی دو هفته میره واس من سرما بیفته چیز بی اهمیت در نظر بقیه ولی بسیار اذیت کنیه

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!