2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

421 بازدید | 24 پست

خانوما من یه خواهرشوهر مجرد دارم سنش بالاس وقتی میخواستیم ازدواج کنیم اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر موجب ناراحتی و تلخی تو زندگیم بشه چون بی تجربه بودم ندیده بودم اطرافم خودمم دل کسیو نشکوندم ولی این خانوم تو هر موقعیتی که پیش بیاره زخم های دلشو با من ترمیم میکنه با حرفایی که بهم میزنه نمیدونم چطوری خودمو اروم کنم چه کنم ......

بنده خدا کمپلکس داره ولش کن جدی نگیر

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش میگه مثل داداشم نیست که من ازدواج کنم به اشنا فامیل میریم خونشون میگه داشتم فکر نیکردم دیگه مثل داداشم کسی نیست درصورتی که من دل خوشی ازشون ندارم نمیدونم چی بگم بلد نیستن جواب بدم بعد همه رو سر شوهرم و زندگیم خالی میکنم دیگه ننیکشم 

داداشش مگه چ جوریه

هیچی قیافه که نداره خونوادشونم که داعون محل زندگیشونم همین طور تنها حسنش مهندسه که اوتم خودمم فوق دارم و از هیچی کم ندارم جالبه خواهرشوهرم دیپلمه و میگه مهندس میخوام 

بنده خدا کمپلکس داره ولش کن جدی نگیر

میشه یه حرفی بگی در جواب اینکه میگه دیگه کسی مثل داداشم نیست بگم من فقط گفتم باید مثبت فکر کنی همه جور ادمی تو دنیا هست ولی دلم بازم اروم نشو چون توش پره چطوری عیبای داداششو بگم 

باید در جواب بگی یکی مثل داداشت زنی هم مثل من می‌خواد دیگه نه تو 😎

روم نمیشه بگم بعد خیلی ام عصبیه میترسم پاچمو بگیره اینو باید داداش خودش بگه که اونم لال میشه و رودرواسی داره با خواهرش این منو بیشتر حرص میده خانواده اونه منکه نمیتونم اینقد باهاش راحت اینو بگم 

همش میگه مثل داداشم نیست که من ازدواج کنم به اشنا فامیل میریم خونشون میگه داشتم فکر نیکردم دیگه مثل ...

حرف بدی نیس ک . منظورش اینه داداشش پسر خوبیه

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
حرف بدی نیس ک . منظورش اینه داداشش پسر خوبیه

نه اخه همش به منطور حرف میزنه میخواد بگه داداشم خیلی سره از تو در صورتی که داداشش خیلی عیبایی داره ولی من اصلا به روی خودم نمیارم و زندگیمو قشنگ نشون میدم و بی ابرویی نمیکنم دلیل نمیشه که داداشش فقط خوبه که زندگیمون روپاس اصلا هیچ وقت از من تعریف نمیکنه اگه صبوری من نبود در مقابل این خانواده دعوایی معلوم نبود سرنوشت داداشش جی بود 

بگو عزیزم مهندس میره با مهندس ازدواج میکنه یا از خودش بالاتر مثل کسی که ارشد داره توهم باید به همسطح ...

روم نمیشه بعدشم خیلی رکه یهو یچیزی میگه دیگه از زندگی سیر میشم چون نمیتونم جواب بدم خیلی زجر میکشم 

میشه یه حرفی بگی در جواب اینکه میگه دیگه کسی مثل داداشم نیست بگم من فقط گفتم باید مثبت فکر کنی همه ج ...

بخنددددد بگو نسل ادم های عتیقه مث داداشت منقرض شده 😂😂😂😂

یا بخند بگو اره والا نیست همه بهتر از داداشتن