2777
2789
عنوان

کسی ک متاهله

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 44 پست
یکی باش دوست بودم  عاشق ی مرد 45 سالشه شد همسن بابای خودش  کاری کرد مرده زنش را طلاق داد& ...

خوشبختن؟ زن طرف چیشد پس

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چرا خرج میکنن؟هدفشون چیع دلشون برا پولشون نمیسوزه

نه میگن پول خرج کنیم. تا دختره بهتر ..... برامون انجام بده.

اینا اینکارن می‌دونن زنها دنبال پولن

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

احتمالا البته

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

همه مردا حتی اگه زیباترین وبهترین همسر رو داشته باشن برای هوسرانی این جمله رو میگن زنمو طلاق میدم میگیرمت ...

به دوستتون بگین دیگه با اون اقا کاری نداشته باشن ...بخدا گناه داره

خوشبختن؟ زن طرف چیشد پس

ها آنقدر خوبن😕😕😕اصلا ی چیزهای میگه😓😓😓😓

اون زنه هم رفت با ی پسر😖😖😖

گاهی حس میکنم تزکیه ام😂😂😂😂😂😂😆😆😆😆

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
ها آنقدر خوبن😕😕😕اصلا ی چیزهای میگه😓😓😓😓 اون زنه هم رفت با ی پسر😖😖😖 گاهی حس میکنم تزکیه ام ...

انصافا چقد دوره بدی شده باو تو ک متاهلی بچسب ب زندگیت دیگه 

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
شما اینجوری فک کن مردم و قضاوت کن

ببخشید

چون اینجا زیاده اینجوری میگن

اگه شما نیستی،ببخشید

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
شما اینجوری فک کن مردم و قضاوت کن

چ طرف خودش باشع چ دوستش 

راهنمایش  کنیم  که ان  شالله خطا نره .

روز تاسوعا  قضاوت نکنیما😍😍😍

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
خوشبختن؟ زن طرف چیشد پس

عزيزم همينجوري نميشه نظر داد. در كل بنظرم ريشه ي رواني داره. بعضيا كلا تنوع طلبن. خودشون ميدونن لعنتيا ولي بازم ازدواج ميكنن و يكي از اساسي ترين شرطاي ازدواج كه تاهله رو خيلي راحت ناديده ميگيرن. بعضيام تو زندگيشون مشكل دارن ولي بجاي اينكه وقت و انرژيشونو بذارن واسه درست كردن زندگيشون احمقانه ترين كار ممكن رو انجام ميدن يعني خيانت!!!!! ديدشونم اينه كه من اگه كمبود نداشتم تو زندگيم خيانت نميكردم!!! خوب لعنتي كمبود داري مشكلتو حل كن!!! حل نميشه؟؟؟ طلاق بگير!

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
انصافا چقد دوره بدی شده باو تو ک متاهلی بچسب ب زندگیت دیگه 

خیلی خوبن  و این ها😟😟😟😟مرده که بش نمیاد 45 این ها باشه فوقش بیاد  35 😶😶😶😶

خدایا توبه😔😔😔😔

ببخشید چون اینجا زیاده اینجوری میگن اگه شما نیستی،ببخشید

مهم نیس 

من یسوال پرسیدم اصن مخاطبم هر کی باشه من نگفتم کار دختر یا مرد درسته میدونی بدی ما خانوما اینه اگه صددرصد مَرد هم مقصر باشه میگن مقصر همجنسشونه حالا قسم بخور بابا مرد افتاده دنبال دختر مجرد 

چ طرف خودش باشع چ دوستش  راهنمایش  کنیم  که ان  شالله خطا نره . روز تاسوعا&nbs ...

عزیزم

من که نگفتم دوستش کار بدی کرده چون اونموقع نمی‌دونسته طرف زن داشته و شاید به قصد ازدواج دوست بودن

من منظورم این بود تو نینیسایت میان مشکلات خودشون و تحت عنوان دوستشون میگن که مهمم نیست حالا

من همینجوری گفتم

اگه استارتر ناراحت شد، حلال کنه