2777
2789
عنوان

روزگار من و پسرام(۶۱)

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضاتون جالب بود. باید سر در  سایت بزنن.

فدات عزیزم❤

×××چگونگی برخورد در نی نی سایت به سبک فردی  که از نظر روحی روانی وعقلی در سلامت کامل به سر میبرد                                                               ۱_ابتدا با لبخند وآرامش وارد سایت میشود نه با هدف تخلیه عقده ها وکمبود های درونی                         ۲_به عنوان تاپیک توجه کامل کرده وچنانچه به آن علاقه مند بود وارد میشود                                     ۳_درصورتی که با موضوع مطرح شده توسط استارتر مخالف بود، بدون توهین، مخالفت خود را با آرامش مطرح میکند وبا فحش های زیبا، انتقام برخورد اطرافیان بی فرهنگ خود را از استارتر نمیگیرد.             ۴_درصورت نیاز به راهنمایی در حد توان راهنمایی میکند                                                                    ۵_عقاید خود را به زور وتوهین وارد حلق دیگران نمیکند                                                                   ۶_در تاپیک جدی که با هدف دریافت راهنمایی ویا تبادل نظر ایجاد شده مزه پرانی ولوده گری نمیکند.        ×××لطفا چنانچه هریک از این موارد را رعایت نمیکنیدبه هیچ عنوان وارد تبادل نظر با بنده نشوید،متشکرم😊
اها ممنون ،میشه به منم معرفی کنی

خواهش میکنم.

ما یکی از شهرهای استان هرمزگانیم.

نمیدونم میتونن ب شما کمک کنن یا نه .

اولین تاپیکم در مورد روانشناسه.شاید بدردتون بخوره‌

البته لزوما برای کودکان نیستن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

خداقوت مرجان بانو❤

قبول نیس دیگه نمیگی غذا چی خوردین🙈

من خودم یه دفتر خاطرات دارم برا ۲۴ سال قبل هستش 

حتی سبزی خوردن هم از قلم ننداختم😂😂😂😂

تایپکت خوندم دقیقایادخودم افتادم متاسفانه من همسرم ساعت کاریش زیادبود فقط شبهاخونه بود بعضی وقتاخواهرم میومذکمکم اونم فقط مواظبشون بودگریه نکنن  اخریادگه بدنم جواب کرد سردردمیشدم امالطف خداشامل حالم بود وبزرگ شدن  ولی خدااجردلت بده واقعاسخته

خداقوت مرجان بانو❤ قبول نیس دیگه نمیگی غذا چی خوردین🙈 من خودم یه دفتر خاطرات دارم برا ۲۴ سال قبل ...

خخخخ .چ باحال.باشه چشم میگم.

دیروز حال نداشتم جزییات رو بگم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خخخخ .چ باحال.باشه چشم میگم. دیروز حال نداشتم جزییات رو بگم.

شوخی کردم عزیزم ❤

ولی حیفه این خاطرات رو یه جایی سیو کن بمونه به نی نی سایت اعتباری نیس😉

سلام مامان مهربون 

عکس جدید از آریو جان بزار دیگه 

من کلی ذوق عکس علی آقا را کردم و به دخترام نشون دادم این مرد کوچک رو. البته تموم عکس هایی که گذاشتید را دیدم اما آخری حس خوبی داشت

تو یکی از تایپیکاتون گفتید محمد با یکیشون بهتره، همون که میگه کپی خودمه، کدوم بودن؟ 

ان شاء الله در پناه امام زمان صحیح و سلامت باشن

اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا