2777
2789
عنوان

دلخوری و قهر

93 بازدید | 6 پست

لطفا نظر بدید و راهنمایی کنید مامانم برا پسرم نیت کرده بوده که مریضیش خوب بشه هر سال آش بپزه چند سال پیش چون مریض شده بود و می پخت اما امسال گفت میخوام بپزم یهو بابام گفت امسال دیگه نه ، کلا اعتقادی به نذری نداره و یه دفعه صداش رو برد بالا و شلوغ کرد و ول کن نبود منو شوهرم هم اونجا بودیم خیلی خجالت کشیدم دسته آخر که دیگه ول نمی کرد گفتم مامان من هزینه اش رو میدم ببا خونه خودم درست کن ، یکدفعه بابام با عصبانیت گفت تو چرا داخل بحث دخالت میکنی گفتم نذر پسر منه میگی امسال نمیخواد درست کنی منم گفتم خودم هزینه ش رو میدم تو خونه خودم درست بشه بعد گفت دیگه حق نداری اینجا بیای بعد دیدم تو اینستا بلاکم کرده ، دو روز بعد به گوشیش زنگ زدم قطع کرد حالا لطفا بگید حق با کیه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ا ه گلم همون شب حذفم کرد ، دو روز بعد که زنگ زدم به گوشیش باهاش حرف بزنم رفع کدورت بشه اصلا جواب ندا ...

چی بگم والا خیلی بی منطقه بزار یکم بگذره شیرینی بگیر برو اشتی 

قلقشو مادرت بهتر میدونه ازش کمک بگیر

چی بگم والا خیلی بی منطقه بزار یکم بگذره شیرینی بگیر برو اشتی  قلقشو مادرت بهتر میدونه ازش کمک ...

فعلآ مامانم باهاش حرف نمی زنه میگه خیلی جلو دامادم بهم بی احترامی کرده .