2777
2789

مث من ✋😢

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل من غربت و ماتم نداره حالا كه گريه دواي دردمه چرا چشمم اشكشو كم مياره

استارتر عزيز اميدوارم مشكلاتت حل شه 🙏🏻❤️

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️

همه مشکل دارن

تو این دوره زمونه اصلا آدم بی مشکل پیدا نمیشه

راه فراری هم نیست باید باهاش پنجه در پنجه بشی

ولی امیدتو از دست نده دنیا میگذره مشکلاتش هم

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•

عزیزم همه ی پست هایی که گذاشته بودی خوندم

خودمو شبیه به خودت دیدم منم یه حسی شبیه تو به همکارم داشتم همش تو واتساپ چک میکردم ...نگران بودم بیرون ببینم دست یکی توی دستش ...یا خبر ازدواجشو بشنوم

ولی از طرف اون مطمئن نبودم یه روزی با خودم میگفتم انگار بهم حس داره ...روز بعد می گفتم توهم

منم به خاطر محیط کارم و شخصیتم که نمی تونم مستقیم بهش بیان کنم 

تصمیم گرفتم غیر مستقیم ابراز کنم ...اونقدر ذوق زده و امیدوار بودم که شاید فهمید دوسشم دارم بیاد و شاید یه عکس العملی ازش دیدم ولی حتی قدم جدی هم برنداشت

منم توکلم به خداست اگه مصلحت اکه صلاحم هست یه جوری مهر منو به دلش بندازه اگه نیست یه کاری کنه فراموشش کنم

گلم تاپیک زده بودی دل من مثل هیشکی غم نداره ...سپیده جان منم شرایطم مثل تو هس قدمی براش برداشتم یه شانسی به خودم دادم ولی نتیجشو ندیدم 

الان سعی می کنم کمتر بهش فک‌کنم قسمت باشه بهم میرسیم

ببخشی متنم طولانی بود

عزیزم همه ی پست هایی که گذاشته بودی خوندم خودمو شبیه به خودت دیدم منم یه حسی شبیه تو به همکارم داشت ...

ممنونم که وقت گذاشتی واسم نوشتی....

تحسینت میکنم بابت شهامتت... امیدوارم حالا که تو یه قدم برداشتی نتیجشو ببینی(بقول معروف یا رومی یازنگی، از بلاتکلیفی بهتره)

چطور تونستی غیر مستقیم بهش ابراز علاقه کنی؟؟؟

ممنونم که وقت گذاشتی واسم نوشتی.... تحسینت میکنم بابت شهامتت... امیدوارم حالا که تو یه قدم برداشتی ...

مرسی عزیزم سعی کردم بیشتر جلوی چشمش باشم ...به خاطر موقعیت شغلی که داره باید اون تایید می کرد بیشتر سراغش می رفتم ...سعی می کردم یه جوری در ارتباط باشم...ولی در کل آدم کم حرفی یه روز بهم توجه می کرد یه روز نادیده می گرفت ...منم خسته شدم از دستش ...بلاتکلیفی آدمو داغون می کنه

الان سعی میکنم رفتارم با اون مثل بقیه هم کارام باشه