rooyajoon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 923 عنوان سوتی 72 بازدید | 2 پست بچه ها بیاین از سوتی هایی ک پیش شوهراتون دادیم بگین...من خودم یه تابلو رانندگی دیدم گف این چیه گفتم امام زاده یعنه زمین دهن وا میکرد بهتر بود از خجالت اب شدم ببین گل داریم تا گل🌺🥀یکی میشه گل رز🌹یکی ماریجوانا🌱یکی هم میشه خرزهره واسه در توالت🖐️😐منم که به همه میگم گل من🌺😜حالا خودت ببین کدوم گلی😄🖐️ 1399/06/07 | 23:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrnushm عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 7140 روز اولی ک رفتیم بیرون تو کافه قرار داشتیم بعد رفتم توگیج میزدم پیداش نمیکردم بعد دیدم ی پسری اشاره میکنه بیا محلش ندادم زنگ زدم ب گوشیش گفتم خب اگ ج بده همینه دیگگ چوون چشام ضعیف بود نمیدیدم واضح بد یهو گفت چرا زنگ میزنی اینا منمااا گفتم عهه؟ ن بابا دستم خورده فهمیدم تویی رسیدن بهش آرزومه....
rooyajoon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 923 روز اولی ک رفتیم بیرون تو کافه قرار داشتیم بعد رفتم توگیج میزدم پیداش نمیکردم بعد دیدم ی پسری اشاره ... 😂😂😂😂 ببین گل داریم تا گل🌺🥀یکی میشه گل رز🌹یکی ماریجوانا🌱یکی هم میشه خرزهره واسه در توالت🖐️😐منم که به همه میگم گل من🌺😜حالا خودت ببین کدوم گلی😄🖐️