انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است.... مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!! https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین
همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
وقتی فکر میکنم و میبینم رفتم تو پیجش کل فیلمشو دیدم حس میکنم عقلم و از دست دادم😂😂😂😂
😂😂🤦♀️