2777
2789

سلام سوپرایز❤❤👌👌👌

تاریخ تولدتون رو وارد کنید

ببینین چی نشون میده

👇👇

https://birth.carbalad.com

خیلی جذابه

لذت ببرید

بفرستید واسه دوستانتون 🙏🙏🙏

⋆͙̈ ⋆͙̈ #𝐏𝐑𝐎𝐅𝐀𝐈𝐋   [🙃🦋]

#Girl🍓

♥️• @VIZHEGI_MAHA ♡•💕🌻

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
باحال بود      زدی شگفتانه یاد ایرج ملکی افتادم    

😂😂😂😂🤦‍♀️میشناسمش این ایرج ملکی رو

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
فردا تولدمه!

پیشاپیش تولدت مبارک باشه ❤

😀😀😀😀عااااالی بود

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

خیلی جذاب بود😍

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
وقتی فکر میکنم و میبینم رفتم تو پیجش کل فیلمشو دیدم حس میکنم عقلم و از دست دادم😂😂😂😂

😂😂🤦‍♀️