2777
2789
عنوان

طبیعت در اطراف تهران(ترجیها شرق)

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دشت لار کاملا شبیه اون عکس که گذاشتیه،برو رودهن بپرسی بهت میگن‌دقیق کجا بری چون نزدیک رودهنه

اون حوالی پارک ملی لار رو پیدا کردم...

این موقع سبزه؟؟؟

بعد نزدکیای تهرانش هم همونجوریه؟؟؟

چون وسطاش رو زدم، زده بود سه ساعت و خرده ای راهه.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
جاده ی لاسم فیروزکوه؟؟؟ دریاچه ی سد داره؟؟؟ الان سبزه اینجوری؟؟ رفت و آمد آزاده؟

اره یه  سد و رودخونه داره دشت داره و درخت هم یه سمتش .ما خرداد ماه رفتیم سبز و قشنگ بود رفت و امدم داشت

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت شدم یه سوال راجب عمل مینی بای پس داشتم میشه یه کم راهنماییم کنی لطف بزرگی بهم میکنی عشقم

کاربری 4 تورو خدا لغوم نکن نی نی یار به خدا قول میدم حرف گوش کن بشم میدونی چیه رفیق اگه قرار بود خدا غیرممکنی برات بزاره اونو برات ارزو نمیکرد توی دلت که با سعی خودت ممکنش کنی 🙋🙋🙋منو شوهر جانو زندگی زیباترین دعا الهی یکی از همین روزا بزرگترین ارزوتون براورده بشه همون غیر ممکنه که میگفتید یعنی میشه هرشب برای یه تعدادی سوره ی قدر میخونم هرکی دلش خواست بیاد بگه براش بخونم راسی اگه نیومدم یا دیر اومدم بدونید شلوغم پس ناراحت نشید جواب ندادم مرسی 
تاپیکای مربوط ب بای پس خیلی قدیمین و اپدیت نمیشن جمع زیادی از بچه ها سوالاتشون بی جواب مونده یه لطف ...

عزیزم آپدیت میشه که.

وقتی کسی توش پیام بده واسم میاد.

دیر جواب دادنم بخاطر اینه که کم میام نی نی سایت.

وگرنه فرقی نداره تاپیک جدید و قدیمی.

ولی اگر فکر میکنی لازمه، چشم.

سعی میکنم یه روز که بیکار بودم بزنم.

اگر سوالی هست همونجا بپرسید من ببینم جواب میدم.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.