2777
2789
دلم خیلی از دستش گرفته منم میدونم گرونیه و سخته ولی این همیشه خدا ازم طلبکاره همش در حال ریخت وپاش برا اوناس وقتی هم اینطوری گیر میکنه یقه من رو میگیره همه چی رو سر من خالی میکنه
♥️خدايا شكرت♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری نمیشه همین اضافه شدن اجاره وبهونه کن باسیاست برو جلو بگو باید دخل وخرجمونومدیریت کنیم بگو میخوام ازروش پاکت استفاده کنم چندتاپاکت بخر واسه خرجاتون توشون پول بزار مثلا رویکیشون بنویس پاکت خرجی خونه رویکیشون بنویس لباس دوادرمون بنزین وایاب ذهاب تفریح اقساط بانکی قبوض براهرکدوم یه مبلغی تعیین کنوبزارتوشون اینطوری خرج ومخارج میاددستتون بعد هم بگو میخوام بنویسم ببینم کجای کارمون اشتباهه یا ببینم خرج ماهیانمون چقدرمیشه ومدیریتش کنیم البته ایناروباتحکم نگو براش نقش بازی کن اومد گریه کن بگو ازصبح تاشب دنبال ه لقمه نونی اینم اخرش بزار بشینیم فکرامونوبریزیم روهم اینطوری نمیشه زندگی کرد خرجهابالاست سعی کن کاری کنی یه اب معدنی هم بیرون خرید هرروز برات بنویسه بیاره به بهونه اینکه میخوای تودفترخذجیتون بنویسی
عزیزم وقتی شما از هیچیش خبر نداری چرا حرص بیخود میخوری خودتو به بیخیالی بزن اون مرده باید مدیریت خرجا رو بکنه با حرص خوردن فقط پیر میشی و اگه حرفم بزنی به جایی نمیرسی فقط از نظر اون میشی یه زن غر غرو
بگو تو که هیچیت و به من نمیگی خوشیات ماله اوناست پول وام و به هرکی دادی بگو اجارت زیاد شده
خدایا من به وعده های تو ایمان دارم و مطمنم روزی فزرندی هم به من میدی من 4 ساله انتظاز کشیدم تو خودت گفتی ان مع العسر یسرا.منتظر آسونیم دیگه طاقت سختی ندارم