2777
2789
عنوان

چجوری آشتی کنیم؟

365 بازدید | 32 پست

سلام دوستان، نامزد من قبل اینکه با هم نامزد کنیم خیلی از فامیلشون دوست داشتن که با دختر عموش ازدواج کنه اما خب اون منو انتخاب کرد. خیلیم هم دیگه رو دوست داریم. دیشب عمه‌ش دعوتمون کرده بود خونه شون و این دختره هم اونجا بود. 

طفلی نامزدم خیلی اصرار کرد که چیزی به این دختره نگم. منم اولش کنترل کردم ولی اون دختره چند تا تیکه انداخت منم ناراحت شدم و شروع کردم. این دختره هم خیلی نامزد منو دوست داشت. ولی نامزدم نه. منم کلی جوابشو دادم، دیگه آخرش طفلی بلندم کرد رفتیم. 

تا وقتی منو برسونه خونمون یه کلمه باهام حرف نزد. فکر میکردم درست میشه منم چیزی نگفتم. نامزد من هر وقت سرکار نبود تا زنگ میزدم بریم بیرون سریع میومد ولی امروز زنگ زدم گفتش حوصله نداره. 😔

افسر نیروی هواییه ، یکشنبه داره میره ماموریت یه هفته ای. نمیخوام خیلی طولانی بشه قهرمون. یه راهی بهم بگین باهاش آشتی کنم. چون هر دفعه قهر میکردیم اون آشتی میکرد و باهام حرف میزد و قهرمون تهش نصف روز بود. اما ایندفعه تقصیر من بود. طفلی خیلی اصرار کرد که چیزی نگم اما گفتم. کمکم کنین لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه بد که آبروی نامزدتو بردی

نمیدونم چرا اینجا همه نامزدشون تو فامیل خاطر خواه داره😑😑😑

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

بگو حالم بده کسی هم خونه نیست بیابریم دور بزنیم حالم خوب شه بگو جز تو حالم باکس دیگه خوب نمیشه

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

ببین منم تو فامیل شوهرم یکی رو دارم که شوهرمو دوست داشته همشم میخواد حال منو بگیره... هدفشون ازین تیکه انداختنا اینه که بین تو و نامزدت اختلاف بندازن... واسه همین اصلا اهمیت نده بهشون

خداجونم مواظب بچه م باش ...بند بند دلم به بند بند وجودش بستست..خداجونم هدیه قشنگت و سالم و سلامت به دستم برسون...قول میدم همیشه مراقبش باشم بیشتر از جونم...

وايي خوش به حالت  نازتو ميكشه من كه خودم بايد ناز اقارم بكشم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

خب پیام بده بگو ببخشید من روت حساسمو نتونستم اون دختره رو تحمل کنم دوس ندارم ببینم وقتی منوتومال هممیم کسی بخوادازهم دورمون کنه منظوری نداشتم تقصیراون دختره بود ک نباید دیگ وقتی ک من زن توم بهم بی احترامی کنه حداقل نباید احساساتشو بروزبده

من جات باشم میگم:

اون هی تیکع مینداخت منم نتونستم ساکت بمونم قبول کن ک حق داشتم. اخلاقم اینجوریع نمیتونم درمقابل این چیزا ساکت بمونم. حالا هم بیا ساکت بمونیم این قهرع رو مخ برو رو تمومش کن

.

حق داشتی اسی

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑