2777
2789

چه مواقعی جراحی توصیه میشه؟

من دندون عقل بالایی م رو ، ۵سال پیش کشیدم خیلی راحت و آسوده

این سری دندون عقل پایینی م خرابه‌.یه پزشک تازه کار دید گفت جراحی!!!

چرا؟؟؟؟

میگه عقل رو نمیکشن که ...جراحی میکنن!!!

پ من که قبلا کشیدم

کسی میدونه چرا اینطوری گفته؟

چون دندون کاملا بیرونه،یعنی نهفته م نیست که بگم جراحی لازمه.گرچه پوسیده س...

میخوام ببینم تشخیصش مشکل داشته یا چی؟

هلپ می پلیییییز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چن روز پیش خ پوسیده نبود دگدونم جراحی شد

قبلا هم اون یکی عقلمو جراحی کردم

اصلا دردنداره ن بخیش ن کشیدن بخیه.فقط این اخریه ی طرف صورتم چن روز ورم کرد بعدم خوب شد

همش چوب سادگیمونو میخوریم!!!!                      وقتشه بد باشیم .... شاید واسه همیشه ...                                ✋

دوهفته پیش کشیدم...

بچه ها امروز صبونه خوردنی دندون جلوییم شکست افتاددهنم ولی یکم ریشه اش مونده چه خاکی توسرم کنم؟؟؟میشه درستش کرد چقدرمیشه هزینه اش؟؟؟؟؟

برای شفای پسرم یه صلوات بفرستید  
ممکنه تشخیص دکتری که با تجربه تره فرق کنه؟ میترسم از جراحی

اصلااااا ترس نداره و نمیفهمی

همش چوب سادگیمونو میخوریم!!!!                      وقتشه بد باشیم .... شاید واسه همیشه ...                                ✋
من ی جا رفتم گفت جراحی میخاد ی دکتر خوب رفتم گفت جراحی نمیخاد خیلی سخته ولی بدون جراحی میکشم 

ای جان فدا اون دستات که نوشتی برام دکتری که خودم خیلی قبولش دارم،تعطیله این دو سه روز ، درد داشتم رفتم یه کلینیک اینجوری گفت گرخیدم