2777
2789
عنوان

موهام 🙍‍♀️

151 بازدید | 14 پست

بچه ها موهام خیلی میریزه موخوره هم داشت کوتاه کردم الان کج و کوله شده ☹💔تورو خدا اگه از چیزی برای ریزش مو و تقویت مو نتیجه گرفتین بگید شوهرم عاشق موهای بلند موهای من همش میریزه و موخوره میگیره از بچگی تو آرزوی موی بلندموندم 

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤

اکستنشن نکن بدتر ریزش میگیره

مرتبش کن مولتی ویتامین بخور و تقویتش کن دکترم برو

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن کرچک زدی؟

همه چیزای خوب مال مرداس.... ☺☺                               نمونش ما خانما...!😎😎                                والا..!!  🤨🤨                                                                   خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!!☺😎
روغن کرچک زدی؟

آره قبلا زدم ولی نه به طور مرتب

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
اکستنشن نکن بدتر ریزش میگیره مرتبش کن مولتی ویتامین بخور و تقویتش کن دکترم برو

نه دلم نمیاد از این کوتاه تر کنم زشت میشه 

آره قبلا زدم ولی نه به طور مرتب

مرتب بزن قرص زینک هم خوبه بخور 

همه چیزای خوب مال مرداس.... ☺☺                               نمونش ما خانما...!😎😎                                والا..!!  🤨🤨                                                                   خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!!☺😎
مرتب بزن قرص زینک هو خوبه بخور 

مرسی عزیزم

موهام دریایی که غرق شدنیه چشمام زیبای دیدنیه 😉شرمنده یاداین اهنگ افتادم من کردمش موهام البته موهات ...

☹💔😁😁😂😂😂😂😂😂

سلام گلم من متاهلم وقتی که مجردبودم موهام موخوره وریزش داشتن ولی نه زیاد وقتی که ازدواج کردم وموهام رورنگ کردم بیشترشدریزششون تصمیم گرفتم دیگه رنگ نکنم به جاش ازرنگ های طبیعی استفاده میکنم حنا وقهوه وبابونه وسدر میزارم روموهام خیلی بهترشدن موهام ریششون محکم شده البته قهوه وحنا موهاروقهوه ای قشنگ میکنه 😍وبابونه وحناهم موهاروزرد قشنگ میکنه 😍واقعا عالی هستن دوست خوبم این تجربه ی من بود😙😙❤❤

دکتر ،ماسک مو و شامپو مخصوص موهای کراتینه(این تفکر اشتباهه که محصولات مویی که روشون نوشته کراتینه برای موهای کراتینه است در اصل موهای کراتینه چون ضعیف میشوند باید شامپو های بدون سولفات و سدیم استفاده کنند) ،روغن کرچک یا نارگیل یا بادام به طور مراتب (بادام بخاطر سنگین بودنش دو الی سه ساعت قبل حمام،نارگیل و کرچک شب قبل و نارگیل رو بعد حمام بعد از خشک کردن مو ها و به هیچ وجه قبلش نزنین چون روغنیه حرارت که ببینه مو رو میسوزونه)، میخوره گیری روزانه، کوتاهی دو الی سه سانتی پایین مو هر ماه(در صورتی که روزانه مو خانوم رو توی یک ماه کوتاه نکردین مقدار کوتاهی رو بیشتر کنین)،استفاده از ماسک مو های خانگی مثل گوجه ، سرکه سیب و ...،شل بافتن شبانه موها ،شونه نکردن مو در حمام ،استفاده نکردن از حرارت سشوار، قرص های تقویتی،سرپا حمام نکردن

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
منم موهام خیلی می‌ریخت شامپومو عوض کردم ریزشش خییییلی کم شد......jiwana,جیوانا بخر ضد ریزش عالیه فکر ...

آها ممنونم😍😪👶🏻