2777
2789
عنوان

درباره آزمون استخدامی

89 بازدید | 12 پست

سلام شرایطش چیه؟ حداقل مدرکی ک میخواد چیه؟ بعد از قبولی تو آزمون و مصاحبه میری سرکار دیگه؟

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  

شرایط سنی داره.لیسانس تا۳۵.فوق تا ۴۰‌.دکترا تا۴۵سال.مدرک لیسانس به بالا.بعد از آزمون و مصاحبه و طب کار و آزمایشات  و گزینش به امید خدا مشغول به کار میشید 

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه آزمون استخدامی؟

همین ک الان دارن ثبت نام میکنم واسه دستگاه های اجرایی..

سازمان سنجش فقط اینو گذاشته.میخوام ببینم با لیسانس باید رفت؟یا دیپلم هم میشه؟

شرایط سنی داره.لیسانس تا۳۵.فوق تا ۴۰‌.دکترا تا۴۵سال.مدرک لیسانس به بالا.بعد از آزمون و مصاحبه و طب ک ...

مرسی عزیزم❤

همین ک الان دارن ثبت نام میکنم واسه دستگاه های اجرایی.. سازمان سنجش فقط اینو گذاشته.میخو ...

ندیده بودم تو سایت. ممنون خوشگلم ان شالله ک موفق باشین❤

یه پرنده ترس از شکستن شاخه نداره، چون به بالهای خودش ایمان داره👑
به نظرتون تو ‌چه رشته هایی جذب دارن؟

ب نظرم همه رشته ها😐 آخه جاهایی ک نیرو میخواستن از همه ارگان ها بود!

خوش ب حال کسایی ک لیسانس دارن من هنوز امسال میخوام برم دانشگاه اصلا نمیتونم شرکت کنم☹