2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال من خیلییی ضایع😂😂😂⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩😂😂😂

خدایا میدونی بهش وابسته م پس مراقبش باش⁦♥️‌‌   با افتخار لرم😍 نینی مامانی توی راهه🤩ان‌شاءالله همه به حاجتشون برسن یه صلوات بفرستیم🌹

وقتی کامپبوترم خراب شد 

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          

بابام باغدار و کشاورزه

خوکا اکثرا میان محصولات زمیناشون رو خراب میکنن

واسه همین شبا اونجا میمونن و تا صبح حواسشون هست خوکی نیاد تو زمین

مثله اینکه یکی از خوکا خیره بوده بابامم کشتش 

منم نشستم زار زار گریه کردم اونم منو دلداری میداد😢

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من تو زندگی واقعی زیاد پیش نمیاد گریه کنم ولی یه چیزی که خیلی مسخره سرش گریم می گیره و مثل شیر باز اشکم روون میشه...صحنه های فیلم و سریاله!

حالا مسخره اش کجاست؟ یه بار داشتم یه سریال کارتونی تماشا می کردم که هر قسمتش شاید ۱۵ دقیقه بود. تو یکی از قسمتاش یه موش کارتونی معرفی شد که مثلا خیلی مهربون بود اینا (مث سگ خونگی 😂)، بعد ته همون قسمت مرد! اینقدررر گریه کردم که حد نداشت😂😂😂

فرداش به شاسکول بودن خودم نشستم یه چند دقیقه فکر کردم😂😂

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

کندی اینترنتم🙁

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس