2777
2789

سلام دوستان متاسفانه گوشه چشمم خطوط چروک ایجاد شده ..دوست ندارم بوتاکس کنم از عوارضش میترسم..کسی راه خونگی که جواب بده یا کرم مارک خاصی میتونه معرفی کنه..تازگیا اینطوری شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته ؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
۳۰

منم ۳۱ سالمه چروک دارم ولش بابا با این وضعیت زندگی الان بوتاکس کنی دو روز دیگه باز برمیگرده دیگه

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
جدی. افتادگی پلک نمیاره؟

نه چیه همش خدات تومن کرم بخری کم کم ۶ ماه استفاده کنی هر شب هر شب بزنی آخرشم فقط خودت احساس میکنی آره بهتر شده ولی بقیه هیچ فرقی احساس نمیکنن 

برو بوتاکس بزن خودتو راحت کن اثرشم دو هفته بعدش کاملا مشخص و واضح میبینی

منم ۳۱ سالمه چروک دارم ولش بابا با این وضعیت زندگی الان بوتاکس کنی دو روز دیگه باز برمیگرده دیگه

میدونی شوهرم از خودم بزرگتره ولی خیلی بیبی فیسه میترسم ازش بزرگتر بنظر بیام😥

کرم دکر چشم زدم کهیر شد منم همینم فقط بوتاکس سفیده تخم مرغ رو هم دوست داشتی امتحان کن

وای. خوب شد گفتی. منم زیاد حساسیت پیدا میکنم.اوکی .اینم امتحان میکنم نشد میرم همون دنبال بوتاکس..

میدونی شوهرم از خودم بزرگتره ولی خیلی بیبی فیسه میترسم ازش بزرگتر بنظر بیام😥

کاری ندارم بوتاکس میکنی یا چی فقط اعتماد به نفس داشته باش